lauantai 4. kesäkuuta 2016

Blossom

Olen viettänyt ulkona ja luonnossa aikaa niin paljon, että saan kohta raittiin ilman myrkytyksen ♥ 

Kuvailtu on sen verran, että en tiedä mitä minä näillä kaikilla fotoilla teen. Aloitetaan vaikka lykkäämällä muutama blogiin. 
Lukeeko kukaan enää blogeja? Mulla on sellainen tunne välillä, että mölisen täällä yksinäni xD

Kuvat luonnollisestikin Roihuvuoresta. Otettiin varaslähtö ja hyvä niin, sillä varsinaisen Hanamin aikaan kaikki kukat olivat jo lakastuneet!


Sisätiloissa taas aika on taas kulunut miettien a) Mistä hitosta tämä kaikki on tullut ja b) Mihin hittoon tämä kaikkki menee x) Avoliiton sivuvaikutuksia...
Lisäksi myin alta pois isot hyllyt joista en oikein ikinä tykännyt, joten nyt ei ole säilytystilaa senkään vertaa, ennen kun löydetään jotain hienoja kaappeja tai hyllyjä. No jos multa kysytään, mikään muu ei kelpaa kuin Acazia (käytettynä toki), mutta hyväksyn samantapaisiakin!


Eikä tämäkään tavarakaaos ole takonut järkeä päähän, koska olen myös saanut myytyä niin paljon sälää pois ( $___$ ) että olen sitten tilannut kyseisillä hilloilla hieman kuvaus -ja naamiaiskamaa...
Mutta sitä ei lasketa!! Vähän niinkun jälkiruoka menee "eri vatsaan" kun muu sapuska, niin kuvausrekvisiitat AINA mahtuvat jonnekin mustaan aukkoon tässä mun huushollissani, vaikkei mikään muu mahtuisi. Saan koko ajan uusia asuideoita, joita on toki pakko lähteä ihan heti rakentelemaan, ennen kuin edellinenkään on koossa.

 Jenni nauratti puskassa


Weird pose, but I like this somehow

 Aina tyylikäs Jebbi ♥


Ja pakollinen loppukevennys x)Laitanpa loput ulkoilut ja muut seuraaviin postauksiin, koska asiaa on kertynyt taas niin paljon. 
Menkäähän työkin ulos nauttimaan kesäpäivistä 


❀❀❀


Cherry blossoms, there you go! 
We took a little head start in Hanami fiest, and gladly we did, since the flowers were all wilted during the official Hanami Sunday.  

I've spent all my time outdoors when the REAL summer is finally here ♥ We've already took so much pictures that I don't know what to do with all of them... 

Indoor activities had consisted of thinking a) where the hell all this stuff came from and b) where the hell it is going x) Cohabitation goals... (My boyfriend moved in my place!) 
On the other hand I've managed to sell my extra junk away successfully, so there's PRACTICALLY nothing useless in here..! We just need to find some shelfs and closets.

8 kommenttia:

 1. Ihania asukuvia! Saisipa joskus itsekin aikaan jotain tuollaista :) Minunkin blogissani on ollut viime kuukaudet hirveä kommenttikato, joka vähän harmittaa, kun kuitenkin pyrin postaamaan säännöllisesti kerran viikossa. Tosin olen nyt itsekin syyllistynyt kiireistä johtuen siihen, ettei ole muiden blogeja niin paljoa tullut kommentoitua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, ennen postaukseen saattoi tulla kymmeniä kommenteja! Nyt kaikki tuntuu siirtyneen johonkin pikapalveluihin kuten Instaan jne. Ei siinä, kyllä mäkin siellä olen, mutta en silti voisi kuvitellakaan lopettavani bloggausta!

   Poista
 2. I'm in love with these pictures! Absolutely gorgeous! <3

  http://looktheotherway.co

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuveja! Ja ei, en ole minäkään lopettelemassa bloggaamista saati blogien lukemista :D Siitä on tullut mulle tosi tärkeetä. En omista älypuhelinta, joten en ole noihin instan ihmeisiin oikeen päässyt sisälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HYVÄ! :D Blogataan ja kommentoidaan täällä sitten vaikka kaksisteen!
   Omia juttujaankin on hauska lukea sitten vuosien päästä :p

   Poista
 4. Mun on ainakin tunnustettava, etten ole avannut koko Blogger-sivua sitten tammikuun... Mut onhan tässä ollutkin muuttoa takaisin Suomeen, opiskelun aloitusta täällä ja ihan järjettömät koulukiireet, suhdedraamaa ja kaikkea muuta siltä väliltä, ettei ole edes toisten postauksia ehtinyt lukemaan, vaikka oman blogin lopetinkin jo tovi sitten. Jonkinasteinen paluu tosin on ehkä tiedossa, kunhan saan sivustoa kasattua.. :)

  Ihania kuvia, toi Roihuvuoren puutarha on vaan niin upee paikka ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! No aikamoista hullunmyllyä on sulla ollut, niin ei mikään ihme ettei blogit ole ihan ensimmäisenä mielessä. Toivottavasti saat paluun tehtyä jossakin vaiheessa kunhan kiireet heltiää:)
   Kiitoksia, Roihika on jees :p

   Poista