lauantai 20. huhtikuuta 2019

Nukketaloa

Kaivoin tämän vuonna 2014 rakennetun linnan naftaliinista tavara-puhdistuksen yhteydessä - pitkäaikaisimmat lukijat saattavat muistaa tämän raakileen. 

Mietin hetken josko laittaisin tämän eteenpäin, mutta se vaihtoehto ei kyllä oikeasti tullut kuuloonkaan ja inspiraatiokin iski yllättäen, nyt kun omaa aikaa vihdoin on. Eli eikun rakentelemaan :)

Kutsuisin tätä mieluummin joksikin muuksi kun nukkekodiksi... pienoislinna?


Tämähän on sellainen aikaa ja pääomaa nielevä projekti, joten tässä edetään aika pienin askelin. Nyt aluksi linna on saanut tiiliseinäkuorrutteen ja satunnaisia huonekaluja odottelemaan loppusijoituspaikkaa. Ai että, tästä tulee kyllä korea ♥

Tiiliseinä on Ebaysta ja siinä on kohokuviointia. Tilasin sieltä myös vinyylikattoa, mutta se oli niin kertakaikkisen surkeaa laatua, että kattoon on keksittävä jotain muuta.



Olen käyttänyt tapettien kiinnittelyyn ihan tavan Tigerista ostettua liimaa, jossa on jokseenkin sama koostumus kuin Eri-Keeperissa. On toiminut mainiosti, ei puske tapetin läpi ja pitää hyvin!

Luulin ensin että tämä piano tulee valmiina, mutta se pitikin koota itse puupalikoista x) Toisaalta parempi niin - pyrin pitämään muovin aika minimissä tämänkin kartanon sisustuksessa ja suosimaan puuta sekä pahvia. Maalaan pianon vielä mustaksi, tottakai. 




Tämän laiskanlinna-setin tilasin valmiina, kun ei taidot ja osaaminen olisi riittäneet tämmöiseen muotoiluun.

 Tapetit eivät ole vielä liimattuna, koska olen nirso niiden kanssa ja haluan mallailla niitä kaikkiin huoneisiin, että ne varmasti sopivat yhteen koko huushollia katsottaessa. Nämä puupaneelit sopisivat kyllä tähän takkahuoneeseen. Suunnitelmissa on lisätä vielä kirjahylly ja se takka.

 Juhlasalin lamppu. Ovat muuten tyyriitä semmoiset kunnon lamput ja kristallikruunut, monista saa pulittaa suurin piirtein saman verran kun oikean kokoisista...


Ne keksii kyllä kaikkea ♥ Led-valolyhdyt oli toki saatava pihaseinustalle, nämä olivat sopivan huokeat.


♣♣♣

Inspiroiva kanava ♥ 

2 kommenttia:

  1. Ihanat noi led- valolyhdyt, siistiä että nukkekoteihinkin saa noin aitoja yksityiskohtia. :) Hyvältä vaikuttaa tämä siun projekti, tuo linnan tiiliseinä on todella siisti ja näyttää aidolta. Mukava oli nähdä vähän projektia, kun tämän linnan muistankin vilahtaneen aiemmin täällä. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa oli kyllä ruveta väkertämään tätä :) kun ei vielä ole varaa remontoida ja sisustella omaa asuntoa mielensä mukaan, voi toteutella näitä haaveitaan pienoiskoossa!

      Poista