lauantai 23. joulukuuta 2017

Pukki tuli taloon


Kokosin Talvipäivänseisauksena oman Nuuttipukin ♥
Mummovainaan vanha lammasturkki pääsi hetkeksi käyttöön muutaman muun asusteen kanssa. 

Sarvet syntyivät noin 10 minuutin session tuloksena pannasta, foliosta, teipistä, langoista ja spraymaalista.
Teen paremman muotoiset sarvet kyllä ajan kanssa, mutta nämä kelpaavat täksi jouluksi :p 

En lähtenyt kiertämään ovelta ovelle kärttämään olutta (vaikka mieli olisikin tehnyt hiukan pelotella naapureita), vaan hörpin kotona rauhassa glögiä :p


Asu siirtyi jälkeeni mallinukelleni Nyyrikille. Hän edustaa aina Samhainina jossain kauhistuttavassa asussa, joten miksei myös jouluna. 
Se on hiukan päätön koska en keksinyt mistä olisin sille kuupan tehnyt, mutta menee.

Olen vihdoin lakannut säikähtelemästä Nyyrikkiä pimeässä olohuoneessa, kun olen jo niin tottunut. 
♦♦♦

I combined few garments and made horns for Nuuttipukki, aka traditional Finnish Yule "Goat". This Santa kicks ass! 

After wearing this I relocated the outfit on my dummy Nyyrikki (that's also btw very traditional Finnish name that barely no one uses anymore). She represents always in some fancy/scary outfit in Samhain, so why not in Yule also :) Yeah I know she's headless but I couldn't figure out any decent head for her. 

4 kommenttia:

 1. Wau. Nuuttipukkikuvasi ovat kerrassaan hienoja ja tunnelmallisia. Kiitos sinulle että olet jaksanut tehdä lukijoillesi joulukalenterin blogiisi. Mun on ollut ilo seurata mielenkiintoista kalenteria, josta näkee miten paljon olet jaksanut panostaa siihen. Rauhallista ja tunnelmallista joulua vielä kertaalleen, Selena. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mieltä lämmittävästä kommentista, Hannabella :) Oli hauskaa vääntää kalenteria ja mukavaa jos lukijatkin tykkäsivät :D Mukavaa joulua myös sinne!

   Poista
 2. Komea pukki siinä! Mullakin oli tapana säikkyä mallinukkeani, kun puen sille milloin mitäkin hynttyitä. Nyt alan olla jo tottunut. Kalenterisi seuraaminen oli hauskaa. Oikein hyvää joulua! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää joulua! :D Mukavaa kun tykkäsit. Veikkaan että huomenna herään kylmässä hiessä aamupäivällä kun ei olekaan postausta ajastettuna, kun tähän tahtiin kerkisi jo tottumaan. Luonnoksia piisaa kyllä melkein koko ensi vuodeksi x)

   Poista