lauantai 9. joulukuuta 2017

9 : Vispipuuro

Tässäpä lisää hiljattain ommeltua sälää. Villakangastakki tuli valmiiksi loppusyksystä.Tämän villakankaan piti siis olla "viininpunainen". Ostin sen pilkkahintaan huuto.netistä, mutta olisi pitänyt muistaa, että minun värimaailmani on ilmeisesti tuhat kertaa tavallisia ihmisiä kirjavampi, kun tämä ei ole mielestäni viininpunaista nähnytkään, vaan tämä on pinkkiin vivahtava marjapuuro x) Olen aina eri mieltä ihmisten kanssa sävyistä, ja netistä kankaiden tilaaminen onkin ylipäänsä hyvin riskaabelia puuhaa.

Tein kuitenkin kankaasta takin, koska sitä oli riittämiin, eikä väri kuitenkaan siitä pahimmasta päästä ole.

Kaavana käytin erästä valmista, luonnonvalkoista takkia, jonka yritin värjätä koneessa huonoin tuloksin ja pilallehan se meni. Purin sittemmin takin ja käytin osia kaavoina, koska se oli kuitenkin kivan mallinen ja muotoinen.

Pitsit hain Karnaluksista. Ruskea mätsää tämän sävyn kanssa yllättävän kivasti. Isot napit olivat myös hauska lisä, jotka lisäsin hetken mielijohteesta.
Huppu on tottakai iso, koska rakastan isoja huppuja ♥

Vyö ei varsinaisesti liity takkiin, mutta se sopi mielestäni niin hyvin pakettiin että olen käyttänyt tätä tässä päällä.

Kuvat napsittiin nopeasti erään toisen kuvauskeikan yhdeydessä, ja lopputuloksesta oli valittava edustamaan joko takki tai naama, molempia ei saanut x)Ok...


♣♣♣

Another sewing here! This one I made all myself. The wool fabric is second hand internet page, and it was supposed to be "wine red" but I think this is some kind of... burgundy berry-porridge.

Anyway I wanted to turn it into something, so I made a wool jacket - how surprising. Big hoods are my thing, so it's the thing here, in addition of big buttons and lace trim.
Don't worry about my face -  we took the picures very quickly and I had to choose either the jacket or my face to repserent - not both were possible x)

2 kommenttia:

 1. Äwwww aivan ihana! <3 Takkimaku menee kyllä nyt yksiin, mulla on yksi hyvin tuonkaltainen musta talvitakki ja toisenkin tahtoisin. Tämänhetkinen takkimuoti on aivan kamalaa, ei mistään löydy mekkoihmiselle sopivaa takkia kun vaihtoehdot ovat joko niitä puolireiteen yltäviä kasarin oversize-takkeja, pilotteja tai muovisia prätkärotseja... yyh.

  Mulla olisikin takkikankaita, mutten ole vielä jaksanut kaavoitusrumbaan ryhtyä. Ihanat yksityiskohdat, isot huput best ja väri ei tosiaan ole yhtään hassumpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosiaan en itsekään juuri housuja käytä, vaan pääosin legginsejä ja sukkiksia hameiden kanssa. Kaupoista ei tosiaankaan löydy mitään tämän suuntaistakaan - jos se sattuukin näyttämään hyvältä, siinä tulee kylmä. Haaveilen kyllä semmoisesta michelin-ukko -takista, joka voisi olla ihan törkeän rumakin, kunhan olisi niin lämmin että -30 pakkasillakaan ei tuntuis missään :D

   Oikeastihan tämä takki on ihan surkeasti tehty - saumat vetävät ainakin alaosasta vuorin kanssa, ja napit ovat vähän miten sattuu x) Ei se nyt onneksi ulospäin paljoa näy, mutta itse nämä mokat huomaa. Ehkä joku päivä kehityn takkienkin teossa.

   Poista