sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Teddykarvaa ja pirskeitä




Moikkelis ♥

Otin "firmastani" vapaata, ja käytin viikon tehdäkseni omia projektejani! (on minulle yhtä kuin loma :D)

Olen vuosikaudet haaveillut karvaisesta teddyhupparista/takista.
Yritin tilata Ebaysta yhden valmisversion, tai siis tilasin, joka oli ensinnäkin yllättäen ihan liian pieni, ja hajosi käsiini kun yhden kerran käytin..! No, 8 eurolla posteineen ei voi liikoja odottaakaan.

Parempi tulee kun itse tekee!





Hoodie: DIY
Stockings: Punanaamio
Choker: Ebay
Shoes: DinSko

Täydellinen, ja vieläpä violetti kangas, löytyi vihdoin Matan Tekstiilin loppuunmyynnistä. Painajaiseni siis toteutuu ja kyseinen liike lopettaa :(( Nyt täytyy oikeasti pärjätä pelkällä Eurokankaalla! 
*puuskuttaa*
No onneksi on nettikaupat.

Mutta niin, asiaan! Tämä oli pakanloppupala, ja sai kyllä käyttää kaikki viimeisimmätkin järjen rippeet kaavojen asettelussa, jotta tämän sai riittämään :p Mutta riitti lopulta, ja resori jatkoi siitä mihin ei riittänyt.
Taskutkin tein, ja en muuten inhoa mitää niinkuin taskujen tekoa! En oikeastaan edes osaa tehdä niitä oikein enkä juuri välitä, kunhan ulospäin näyttävät siedettäviltä ja siellä olevat artikkelit eivät tipu kaduille.

Huppari on lisäksi vuoritettu trikoolla. On muuten lämmin! Ei tätä sisätiloissa oikein voi kauaa pitää, kun tästä tuli enemmänkin takki. Voi sitten viileinä kesäiltoina kuljeskella tässä ♥





Sain vielä tehtyä rakastamani suuren hupun! ♥ Johon oli ihan pakko tehdä jämäpaloista tuollaiset korvat, vaikka järkeni huuteli takaraivosta ivallisesti "KAWAIII". 


♣♣♣

Sitten vähän viikonlopun tapahtumia ^^

Nyt on ensinnäkin se aika vuodesta...!


En leivo (ja varsinkaan syö) mitään niin mieluusti kun Ruuniksia^^ 
Koska olen vallan fani, tuhlasin rahaa autenttisen muotoiseen vuokaankin, jotta näitä olisi kotioloissakin mahdollisimman vaikea syödä.




♣♣♣

Translation

Hi there,

I've been dreaming about warm & furry teddy-jacket/hoodie for years, and finally (after many ebay-missclicks) I found this perfect, violet fabric from our local fabric store's final sale. (My nightmare came true concerning that, since it's my favourite fabric store, so now I'm not able to find personal and pretty fabrics almost anywhere x( Well, luckily there's Internet at least.)

Anyway, this hoodie was so easy to make, since I found perfect pattern from one of my old handcraft-magazines. It always comes out better when you do it yourself^^


It's also this time of a year - I can bake (and eat) insane amounts of Runeberg's tarts, my absolute favourite pastries :D Hmm, I think I'm going to have one more now, not just sit here talking about it..!

Have a wonderful week^^

18 kommenttia:

  1. What a cute hoodie!!! I wish I could sew

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thanks a lot! :) Sewing is definitely my favourite one of my own skills, since I don't have so many xD

      Poista
  2. Voi ei miten suloinen huppari!! Niin lämpimän näköinen!!^^♥ oot kyllä taitava ompelemaan!!^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Lämmin on kyllä niin jotta tarkenee, puuh :D

      Poista
  3. Sun ompeluskillsit on kyllä aivan wow! Arvostan, etenkin kun en itse osaa ommella ollenkaan. Aina tekstiilitunneillakin ompelin aikamoista siksakkia tyyliin keskeltä kangasta. :D Tosin motivaationpuutteella saattoi olla osansa, jostain likaisenvaaleanpunaisesta kankaasta tehty supersäkkimäinen huppari ei välttämättä ollut unelmatyöni. :D

    Mutta jee, baarikuviakin päässyt postaukseen! XD Ilmeeni on kyllä viimeisessä kuvassa varsin muikea, mutta eipä tuo mitään, näytänpä ainakin iloiselta. :D

    Se päällesi kaatunut randomi oli kyllä ihan ihme heppu. Ei varmaan röökitarjous kauheasti lohduttanut siinä vaiheessa, näytti nimittäin vähän kivuliaalta se isku. Mutta kaikesta huolimatta, hyvä että oli hauskaa, niin oli minullakin. Uusiksi taas pian.♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Oijoi, koulun tekstiilitunnit ja niiden loputtomat mahdollisuudet.. :D Muistan vaan kun tein itselleni jonkun kahden sauman tuubitopin, ja loput olikin just sitä siksakin ompelua. Onneksi äiskän koneella sai kotona sitten tehdä mitä halusi! Kuten eräätkin housut verhokankaasta x')

      Hahhah, piti laittaa pari pubijulkaisuakin mukaan, vähän softglowta päälle niin sitä näyttää melkein selvältä! Ja äläs nyt, mä näytän just siltä että oon tullu suoraan sieltä saunasta :D
      No joo, sen jälkeen kun siellä Prkl:een tupakkakopissa oli tovin viettänyt niin sain ainakin itse tervaa kehukoihini seuraavan viikon tarpeisiin!

      Uusiksi tosiaankin piannn!! :)

      Poista
  4. Hyvännäköinen huppari! Aluksi kävi silmään tuo helman pitkä resori mutta hetken tuijotettuani totesin että se on oikeastaan aika kiva! Hametta tuon kanssa voi olla kyllä ongelmallista käyttää, oman kokemuksen mukaan kun tuo resori helposti runttaa sen hameen jonnekin korviin... : D

    Ruuniksista olen ihan eri mieltä, kuivakampaa ja turhempaa torttua ei olekaan. : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) Mä halusin ehdottomasti tästä takamuksen peittävän, ja kun itse kangas ei riittänyt niin otin mallia niistä aasiahuppareista, ainakin mun edellisessä oli just tällainen pitkä resori^^
      Hametta en kyllä tän kanssa ajattelis, ainoastaan leggarit ja/tai shortsit tai miksei peruspöksytkin varmaan menee.

      Nooooo se riippuu siitä, mikä taho on osallistunut Ruuniksen kostuttamiseen, moni ei osaa ;D Itse tungen ne aina uppeluksiin vesi+sokeri+rommiseokseen, niin johan suorastaan tihkuu ja sulaa suussa ♥ Kuivahtaa kyllä äkkiä, eli on toki oltava ripeä.

      Poista
  5. Söpö huppari! :) Kuullostaa kivalta tuo siun loma, välillä on mukava tehdä itsellekkin vaatteita tilausten lisäksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä :) Tässä toiminimessä se hyvä puoli, että välillä voi ottaa vähän rennommin ilman että kenellekään koituu siitä mitään hallaa, korkeintaan itelle :D Tilaukset tietty etusijalla kuitenkin.
      Voi kiitos ♥

      Poista
  6. Niin kawaii huppari ja väri ihan täydellinen ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :D Katotaan seuraavaksi miten kestää pesua! Käsinpesuohjelma, ehkä..!?

      Poista
  7. Onpas söppänä huppari, niin makoisan värin (ja materiaalin) oot tuohon valinnut! :3 Sopii siulle loistavasti vielä noiden siun hiusten kanssa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Kyllä sitä vähän mietti ensin, että näytänkö mä tässä nyt joltain myöhäisteiniltä joka ei tajua fossiloituneensa jo aikaa sitten xD No ei, huppari on kiva ja tuntuu mukavalta, joten miksen pitäisi! ;)

      Poista
  8. Mietinkin, miten teidän loppuilta meni, mutta selkeesti se meni mukavasti ja vauhdikkaasti ;) tekee joskus ihan hyvää nähdä ihmisiä ja vähän mennä tuulettumaan ulos. ♥ Oli hauskat syömingit, olisi voinut syödä noita ruuniksia enemmänkin jos vain maha olisi antanut periksi!

    Ja niin söpö tuo huppari - KAWAII!!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hienosti meni! :D Ois kannattanut tulla mukaan, sen verran jänskää oli ;) Nooo ei, onhan sitä parisuhdettakin hyvä välillä jäädä hoitelemaan, tuut ens kerralla sitten!
      Kiitän :)

      Poista