tiistai 2. maaliskuuta 2021

Arki

Moikkelis!

Ainaisten larppi -ja juhla-asujen sijasta tavoitteenani ompelun tiimoilta on nyt kehitellä jokin sievä ja käytännöllinen arkivaatekokonaisuus päivittäiskäyttöön. Olen jo suunnitellut puseroa, hametta, arkimekkoa sun muuta kivaa.

Ensimmäinen tekele valmistui hetki sitten, eli musta rusetillinen/nauhallinen nappipusero.



 Tämän kankaan sain ystäväni Siljan kautta ♥ Hameeseen kangas ei ihan riittänyt, joten päätin tehdä lyhythihaisen puseron, kun olen tällaisesta haaveillut jo tovin. Laskeutuva ja miellyttävän tuntuinen kangas toimii tämänlaisessa yläosassa varsin hyvin, ja etenkin hameiden kanssa oikein passeli yhdistettävä :) Tykkään myös tästä pienestä vintage-vibasta.



Mitäs muuta. Onnistuin vihdoin löytämään kelvollisen työn (ja vieläpä saamaan sen, ei ole kuulkaas ollut helppoa). Ja täysin eri alalta! Pääsin kuljetusalan kurjuudesta itsenäisempiin assarihommiin.

 Työmatkani onkin nyt ns. "tuumasta toimeen" eli ekaa kertaa elämässäni olen etätöissä. Olen kyllä tykännyt tästä etäilystä tosi paljon.

 

7 kommenttia:

  1. Upea paita! Sopii sinulle tosi hyvin ja on kivan ajattoman näköinen. 😊 Ja onnea työpaikasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos :D ♥ Tälle tulee varmasti paljon käyttöä varsinkin lämpimimmillä keleillä!

      Poista
  2. Onpas mukavan näköinen paita ^_^
    Ja onnea hurjasti työpaikasta! Ei ole todellakaan helppoa saada töitä nyt kun joka paikasta on irtisanottu työntekijöitä niin paljon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) No juu, riskillä mennään oikeastaan tämänkin työpaikan suhteen, mutta jos nyt edes hetken aikaa saisi tuolla olla! :D

      Poista
  3. Ihana paita! Tosi söpöt yksityiskohdat, varsinkin nuo napit ja tuo rusetti kauluksessa. :)

    VastaaPoista