tiistai 30. maaliskuuta 2021

Blogi 10 vuotta!

Laskeskelin tuossa päissäni, että tänään on tasan kymmenen vuotta tullut räpellettyä tätä blogia! Aika laukkaa kuin hirvi. 

Laitanpa pienen koosteen Satiinitaivas / Craftsmaiden / Hiidentupa-blogin vuosien varrelta!
No tästä tuli oikeasti aika hitoikseen pitkä, hakekaa kuppi kahvia tms ;)


2011

Bloggaamiseen minua innostivat alunperin eräs työharjoitteluohjaajani käsityöblogeineen, sekä alt-blogiaan kirjoittava Leena. Blogin nimeksi valikoitui Satiinitaivas, jonka osoite on edelleen käytössä tässä blogissa.

Ensimmäisessä postauksessani esittelin opinnäytetyökseni tekemäni kimonon ♥ Kuvauspaikkana ystävän silloinen asunto.


Vielä hiukan hillitympää tyyliä ensimmäisistä postauksistani 2011. Olinpa nuori ja viaton parikymppinen! Tukka oli kyllä melkoista haperoa, kun tuosta punaisesta pakkovaalensin sen. 


Tässä blogin ensimmäisiä bannereita:

2012

Muistan, että tämä alkoi olemaan varsinaista blogien riemujuhlaa. Uusia alt-blogeja, luettavaa ja postauksia tuli paljon, kuten myös lukijoita ♥ 
Tyylillisesti myös oikein kiva vuosi, jaksoin tälläytyä ja kokeilla kaikkea aika laidasta laitaan. Tämä oli myös naamiaisjuhlien kulta-aikaa kaveripiirissä, oi niitä aikoja!


Cyberteema oli tuolloin lähellä sydäntä

Olin ihka ensimmäistä kertaa Tuskassa!

...kuten myös Hämeen Keskiaikamarkkinoilla

...ja ValokarnevaaleillaNäitä postauksia lukee jotenkin erityisellä lämmöllä, ensimmäisissä vierailukerroissa on aina taikaa!


Itse ommeltu liivi "gentlewoman" -teemalla


So goth x) Pyörittiin Jennin kanssa paljon pihoilla ja hautausmailla kuvien merkeissä. Jennin kanssa kuvaussymbioosissa eleleminen on muutenkin ollut merkittävä osa tämän blogin sisältöä ♥


Steampunk oli erittäin kova juttu itselle noihin aikoihin! Se näkyi myös monessa blogipostauksessa. Tässä itse vanhasta uudeksi tuunailtu takki. 


2013

Tänä vuonna jaksoin blogata melkein viikottain - ideoita, inspiraatiota ja kuvattavaa riitti, ja bloggaus oli mukavan interaktiivista noihin aikoihin ja ehdottomasti aikaavievin harrastukseni.


Tästä takista olin tosi ylpeä, ompelin sen itse. Tässä postauksessa taisi rikkoutua kommenttiennätyskin.


Tukka ♥

Cupcake party Jaksettiin järjestää pieniä teemajuhlia monta kertaa vuodessa


Esittelin pari koulussa tehtyä korsettia. Aleksanterin teatterilla kuvailu oli ikimuistoista!


Onnistunein naamiaisasuni ikinä, vapulta -13


Peruukkeja käytin lähes koko ajan, ja niitä löytyi joka värissä. Fantasiateemat miellyttivät ja niiden puitteissa tuli paljon kuvia.

 

Ompelutöitä ja tyylikokeiluja


Ihastuin täysillä kokovalkoiseen goottipukeutumisessa, ja sitä näkyi postauksissa aika paljon


2014

Hyvä blogivuosi tämäkin. Kävin puuseppäkoulua, olin teatterilla lavastamossa harjoittelussa, sinkkuilin, leikkasin hiukset lyhkäsiksi, ompelin ja hurvittelin menemään. Blogin puolella näkyi sekä tyyliä, ompeluksia että elämäntilannepäivityksiä. 

Yksi omia suosikkilookkejani

Hanami-juhlasta ja Roihikan kirsikankukkapuistosta on lähes joka vuosi tullut postaus tai pari


Alt-bloggaajamiitti -14, niin upeita ihmisiä 


Cersei-cossi. Jaksoin muutaman vuoden juosta Ropeconissa, jonne pääsin myös bloggaajan/toimittajan roolissa parina vuonna "tiskin alta"


Halloween-asut ja juhlat edustivat blogissa


2015

Tämä vuosi ei ollut blogin puolesta niin kummoinen. Kasvatin tukkaa, hiuspostauksia tuli aika paljon :D Pyörin aika lailla eri piireissä kun nykyisin, ja postauksista paistaa jälkeenpäin itselleni läpi tietty epävarmuus, miellyttämisenhalu ja epävakaa elämäntilanne. Hyviäkin hetkiä toki piisasi!

Jaksoin myös tähän vuoteen saakka kääntää postaukseni myös englanniksi, mutta sitten jätin homman pelkän käännötyökalun varaan.


Itse tehty takki


Olin Saksassa vaihdossa puuseppäopintojen tiimoilta, se oli vuoden kohokohtia, ja raportoin reissusta postauksissakin


Tuska-look 2015. Tästä seuraavana päivänä tapasin muuten mieheni, sekin lukeutuu tämän caccavuoden hyviin asioihin ♥


Keskiaikamarkkinat


Halloween


Keikat olivat vahvasti läsnä elämässä ja blogissa


2016

2016 jatkoi tiettyä identiteetin haeskelua ja epävarmuusteemaa :D

Kokeilin TFCD-juttuja tänä vuonna ja blogiinkin näitä kuvia ilmestyi. Se oli aikansa kivaa, mutta kyllästyin aika nopsaan siihen säätämisen määrään, vaikka onnistuneita kuvia syntyikin useita. 

Kannatti se silti kokeilla, oli hauskoja kuvausreissuja ja hyviä, lahjakkaita tyyppejä kameran takana ja olen osaan heistä edelleen yhteyksissä ♥


(c) Arto Soini(c) Juha Jantunen


(c) Matias Mäki
Kivointa on siis edelleen kuvailla kavereiden kanssa :D 


Ensimmäinen Nummi oli ikimuistoinenBlogissa hehkutin etenkin silloista uutta lempibändiäni Equilibriumia :'D


Pohdiskelin mm. kuolemaa Samhain-postauksessa


(c) Johanna Sandborg


GoT-villitys oli vahvana myös blogin puolella


2017

Blogin nimi vaihtui väliaikaisesti Craftsmaiden's Cabinetiksi tänä vuonna.

Blogimaailma alkoi olla verrattain kuollutta, mutta sentään jotkut jaksoivat porskuttaa, allekirjoittanut mukaan lukien.


Innostuin "oikean elämän" kummitustarinoista, ja esittelin kirjoja ja kuunnelmia blogissa. Tarinat inspiroivat myös ottamaan pari kuvaa


Olin ekaa kertaa Itävallassa ja rakastuin tähän maahan ja vuoristomaisemiin ♥


Keikka-asut olivat blogissa hyvin edustettuina


Viikinkiteema alkoi olla kunnolla "muodissa", ja vaikutti myös omiin kokeiluihin


Ompelin mm. historia-inspiroituneen pellava-asun 


Täytin pyöreitä, kokosin asun ja pidin isohkot juhlat. Se oli kyllä kamalaa, en enää ikinä pidä isoja juhlia :'D Tämä asu oli kyllä kohdillaan, postauksia tuli muutamakin tästä aiheesta.


Tykkäsin tästä Halloween-asusta kovasti!


Tyyli oli tänä vuonna tällainen etnis-boho-hipahtava rastoineen, koruineen ja huppukaapuineen.


Kuva inferno.fi
Tuskailtiin ystävien kanssa ♥


Myös Susannan ja Maijan Potter-bileet olivat aivan parhaat, tämä postaus on kyllä lempparini tältä vuodelta kuvineen ja tunnelmoineen ♥


Jaksoin tehdä 2017 myös joulukalenterin blogiin, eli postauksia ilmestyi joulukuussa päivittäin 24pv ajan! Haaveena on tehdä tämä joskus toistekin, se oli kivaa.


2018

Vuonna 2018 postauksia tuli aika vähän, koska paloin loppuun ympärivuorokautisessa koulu+työ -ruljanssissa, eikä mikään luova toiminta sujunut. Sisällöllisesti hyviä postauksia kyllä tuli parikin kappaletta. Tuskasta syntyy taidetta :'p


Sain ekan autenttisen villamekkoni valmiiksi 

Göteborgin reissu ja Wardrunan keikka oli vuoden paras juttu, postaukseen riitti tuuletettavaa ♥


Tapahtumia oli muutenkin tänä vuonna kyllä tosi paljon, Nummesta keskiaikamarkkinoiden kautta keikkoihin. Raportteja näistä piisasi blogissa.


2019

Tämä niin ikään hiljaisempi vuosi meni burniksesta toipuessa ja koulusta valmistuessa. Muutama postaus sentään ilmestyi liittyen askarteluihin, vaatetuunailuihin ja juhliin, sekä itselleni hyvin tärkeiksi muodostuneisiin eettisempiin elämäntapoihin.

Postasin Ahvenanmaan upeasta pyöräreissustamme ♥


Tein oman noitahatun, nämä ovat omia lempparikuviani 2019!

Kesä 2019 oli hieno ja tapahtumarikas, ja keikoilla juoksin enemmän kuin koskaan aiemmin - ja onneksi juoksinkin, koska se oli sitten viimeinen mahdollisuus piiiiitkään aikaan.


2020

Tapahtumista ei kauheasti riittänyt enää blogattavaa, koska kaikki meni sulki! Herättelin kuitenkin kuukahtanutta bloggausintoani jälleen, ja homma alkoi jälleen innostaa, kun voimat alkoivat palautua ja koulu oli taputeltu pois tieltä. Työttömyyskin iski loppuvuodesta ja aikaa+energiaa vapautui näin ollen melko paljon. Blogin nimi vaihtui nykyiseen Hiidentupaan.


Vuoden ainut reissu (Lappi) ja keikka (Moonsorrow) mahtuivatkin yhteen ja samaan postaukseen :D

Sen jälkeen postauksissa vilisi karanteeniajan askarteluja. Bullet journal -kalenteri nyt oli ehkä turhinta, mitä vuodelle 2020 pystyi ihminen valmistamaan, mutta tulipahan tehtyä. Myös nukkekotiprojekti eteni.


Kotimaan ulkoilureissuista riitti raportoitavaa


Ompelupostauksiakin sain jopa aikaiseksi


2021


Väsynyt bloggaaja hämärässä.


 10 vuotta siis paketissa tätä lajia!

Tämä vuosi on aika hitaasti lähtenyt käyntiin. Tuskin tänäkään vuonna hirveästi tapahtumia piisaa, mutta pyrin pitämään jonkinlaista kelvollista postaustahtia yllä muiden aiheiden parissa :) Jos nyt omaa lärvääkin saisi edes välillä esille, koska tykkään katsoa muidenkin blogeissa kuvia itse kirjoittajista.

--

Tänä päivänä bloggaajayhteisö on pienempi, mutta sitäkin tiiviimpi ♥

Nykyiset seuraamani aktiiviset (ja edes silloin tällöin päivittävät) blogit:


Arsenikkia aamutuimaan
Black Widow Sanctuary
Keep changing colours
Kriss Poison
Kuurankukkia tuulessa
Luurankoja kaapissa
Moon shaped little box
Mustetahroja
Not So Damn Mainstream
Shards of Chaos
Sweet pandemonium
Tea and Vanity
Will of the Forsaken


13 blogia siis. Parempi kun ei mitään, mutta ero entiseen on melkoinen, kun lukulistallani oli tuolloin (2012-2013) jopa pari sataa aktiivista blogia, ja saatoin käyttää tunnin päivässä uusien postausten lukemiseen :D Siinä oli kyllä jo kieltämättä vähän ylitarjontaa.

Nykyisin käyn välillä lukemassa myös entisiä suosikkiblogejani, jotka eivät enää päivitä, mutta joiden blogit ovat vielä esillä. En tiedä, olenko vähän outo.

--

Bloggaaminen on ollut kyllä erittäin rakas harrastus, ja on sitä edelleen. Olen tutustunut mahtaviin ihmisiin kymmenen vuoden aikana, osasta on tullut kavereita ja jopa ystäviä ♥

 Vaikka on ollut kaikenmaailman Instaa ja Tiktokkia kokeilussa, eikä blogimaailma tosiaan ole yhtä aktiivinen kuin ennen muinoin, en missään vaiheessa ole halunnut tiputtaa blogia pois. Rakastan kirjoittamista ja valokuvausta, ja tässä saa yhdistettyä molemmat ihan eri tavalla, kun muissa sovelluksissa.

Varsinaiset kuvaushetket meinaavat nykyisin olla vähän työn ja tuskan takana, kuvausinnosta puhumattakaan. Käden töitä onneksi tykkään edelleen tehdä ja varmasti teen jatkossakin - ehkä niistä saisi lisäpuhtia myös kuvaamiseen :) Valokuvauskin kun on edelleen rakas harrastus, ja oiva keino toteuttaa ja ilmaista itseään. Plus en halua kuitenkaan muuttua pelkäksi tuulipuku-aikuiseksi! Synkät, juhlavat ja gootahtavat teemat sykähdyttävät edelleen.

Miten te muut bloggaajat ylläpidätte motivaatiota?

Joitakin vanhoja postauksia on pitänyt poistella, ja pidän nykyään tietoisesti aiheet suht kevyinä. Blogin ehdoton varjopuoli on sen julkisena esillä olo, ja valitettavasti tätäkin käy tiettävästi kurkkimassa väki, jolle en halua jakaa elämäni sisältöä.
Ja toisaalta, tuskin teitä lukijoita edes kiinnostavat mitkään sen suuremmat öyhötykset, eiköhän tänne muuta kiinnostavaa sisältöä saada jatkossakin :)

Kiitos teille kaikille, jotka ovat pysyneet mukana pidempään tai vasta hypänneet kyytiin - olette paras A-ryhmä! ♥

17 kommenttia:

 1. Onnea 10-vuotiaalle blogitaipaleelle ❤️ Sun blogi oli itsellä melkein ensimmäisiä blogeja joita aloin seuraamaan. Ehdottomasti on ollut yksi lemppareistani jo vuosia 😊
  Motivaatioon oon huono sanomaan mitään kun se on itselläkin ajoittain hukassa 🙈 tai suurin syy on ajan puute. Saunassa istuessa monesti tulee vaikka ja mitä ideoita mieleen, mutta sit kun sieltä tulee pois iskee raukea olo ja sit ajatukset häviää kuin tuhka tuuleen :'D voi kun saisi jonku piuhan liitettyä ohimoon joka lähettäisi ajatukset suoraan muistioon xD
  Mutta oli kyllä hauska postaus ja oli ihana nähä näitä vanhoja kuvia, tuli heti itsellekkin mieleen ne postaukset joissa olit noita kuvia käyttänyt 😊 sun tyylisi muutenkin on todella inspiroivaa seurattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista ♥ ♥

   Haha, niin tuttu tunne tuo saunahomma - paitsi mulle se inspiraatio iskee AINA työpäivän aikana, mutta sitten sen jälkeen ei olekaan enää energiaa mihinkään :D Tai sitten kun kirjoitan ideoita ylös siinä puuskassa, niin myöhemmin ne eivät enää tunnukaan toteutuksen arvoisilta. Tätä pitäisi kyllä melkein tehdä työkseen, niin saisi kaiken toteutettua, ja se ei oikein ole vaihtoehto :D

   Poista
 2. Aivan ihana kooste kymmenestä vuodesta ja onnea blogille! <3 Olen täysin samaa mieltä siitä, että uudet somet eivät todellakaan korvaa blogeja - minusta niistä ei saa niin paljoa irti. Esimerkiksi Instagramissa tyyli- ja DIY- julkaisuista ei saa lähellekään niin paljon irti kuin tekstimuodossa kuvineen päivineen. Toisaalta, kirjoittamista olisi syytä pitää yllä - joskus kieltämättä tulee ihmeteltyä miten huonolla tolalla kirjoitustaito on joillain ihmisillä, kun kuitenkin kaikki käyvät vähintään peruskoulun. Työelämässä kirjoitustaito on myös tärkeä!

  Yksi huomionarvoinen seikka on myös se, että ainakin itselläni on koko ajan tullut vuosien mittaan seuraajia lisää, kaikkein eniten 2015 vuodesta eteenpäin eli kyllä ihmiset edelleen lukevat ja käyttävät aikaa blogien lukemiseen. :) Uskon, että blogit jäävät muun somen rinnalle ja voi olla ihan hyväkin, että on erilaisia medioita mistä voi valita missä viettää aikaa eniten. Kehittävä harrastus tämä kyllä on, kun miettii miten kehittyy kuvaamisessa, joutuu koodeista ottamaan selvää ja niin edelleen.

  Miulla inspiraatio pysyy yllä, kun pyrin kirjoittamaan joka päivä edes jotain. Suunnittelen kuvauksia ystävien kanssa, selaan kuvia tietyistä aiheista ja toisaalta myös työ inspiroi, sillä siinä saa välillä ahaa- elämyksiä ja sitten on pakko ommella jotain über hienoa itsellekin. :) <3 Kommentit ja viestit tuovat myös motivaatiota jatkamiseen, sekä se, että saa auttaa muita vaikkapa vaatehuollossa tai muussa. ^^

  Ihanaa sunnuntaita siulle ja kiitos mahtavasta blogista, täällä ollaan varmaan se 10v seurattu! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihanaa kun olet pysynyt mukana näin pitkään - ja tietysti kirjoittanut mahtavaa blogia itsekin ♥

   Kuin myös, on tullut ihmeteltyä moneen kertaan työelämässä ihan perus-kirjoitustaidon laatua. Vaikka en varmaan aina itsekään kirjoita ihan täydellistä kieltä, niin ei voi kun ihmetellä, miten jotkut ylipäänsä ovat selättäneet edes sen peruskoulun. Mietin myös, oppivatko nykynuoret ja lapset koskaan oikeastaan kirjoittamaan muutoin, kun mobiilisti ja sellaista somekieltä. Pyrin itse kirjoittamaan myös käsin silloin tällöin, toki koneelle enemmän.

   Tässä kuvailujen lomassa on kyllä joutunut opettelemaan kaikenlaista, aina kameran edessä olemisesta ja kameran asetuksista kuvankäsittelyohjelmiin jne. Hauskaa se on kyllä ollut ja on edelleen :D Just opettelin käyttämään Lightroomia ekaa kertaa, ja ei voi muuta kun todeta, että tämän olisi voinut opetella jo 10 vuotta sitten!

   Mukavaa alkanutta viikkoa ♥

   Poista
 3. Mullakin tulee 10v täyteen syksyllä, woop woop! Ja ihan sama homma, ennen oli kasoittain blogeja luettavana, nyt ei edes kymmentä. Harmittaa, koska lukeminen on niin mun juttu! Before/after- ja evoluutiojutut best ja tässä postauksessa olikin tosi kiva nähdä mistä on lähdetty, mitä kautta kierrelty ja mihin on päädytty. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee hyvä me! :D Tee säkin joku kooste sitten, näitä olis kiva nähdä muillakin :)

   Poista
 4. Paljon onnea 10 vuoden rajapyykistä blogin kanssa! Vuosikymmen on tosi pitkä aika mille tahansa harrastukselle ja ihanaa että sulla on pysynyt edelleen into bloggaamiseen :) <3

  Motivaatio on täälläkin kyllä välillä vähän hukassa, mutta kaiken kaikkiaan tässä harrastuksessa jatkamaan innostavat omien mielenkiinnonkohteiden dokumentaatio ja vuosien varrella pikkuhiljaa mukaan tullut sosiaalinen aspekti. Lisäksi harrastuksen kuormittavuutta on pitänyt säätää juurikin esim. jättämällä enkkukäännökset pois. Ennen olin blogini kanssa myös tosi tavoitteellinen ja seurasin mm. postausten lukijamääriä, uppailin postauksia FB-ryhmissä jne, mutta enää se ei oikein jaksa kiinnostaa. Postausten suunnittelussa käytän kuitenkin edelleen apuna kalenteria, jonne listaan uusia ideoita ja kirjaan mitä on tullut postattua milläkin viikolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Puhut kyllä asiaa :) Mielenkiinnon kohteita riittää ja niitä on kiva dokumentoida, plus juuri tuo yhteisöllisyys kannustaa jatkamaan. En tiedä tulisiko tätä blogia kuitenkaan ihan samaan malliin pidettyä, jos kukaan ei koskaan lukisi ja kommentoisi. Todennäköisesti tulisi, mutta enemmän ns. päiväkirjamaisesti.

   Pitäisi saada näitä postauksien varmuuskopioita jotenkin itselleen talteen, tämä blogger ei kuitenkaan ole mikään maailman luotettavin pohja, vaikka onkin tämän 10 vuotta toiminut ihan ok.

   Juuri katsoin, että mulla on täällä bloggerissa kymmeniä luonnoksia, joista vanhimmat ovat 7 vuotta sitten aloitettuja :'D Pitäisi malttaa poistellakin niitä, kun mielenkiinnon kohteet ovat nykyisin vähän erilaisia ja kaikkia niitä tuskin tulee enää tehtyä julkaisukuntoon.

   Poista
  2. Multa löytyi myös hiljattain luonnoksista jotain 5 vuotta vanhoja viritelmiä, roskiin meni. Jotenkin sitä niin kovin pitkään kuvittelee, että kyllä niille vielä jonain päivänä lyöytyy käyttöä. :D

   Poista
 5. Hurjan paljon onnea kymmenen vuotta kestäneestä bloggausurasta! Toivottavasti se jatkuu vielä vähintään yhtä pitkään! :) Oli tosi mukavaa lukea katsaus blogin historiaan ja upeisiin kuviin, jota olet vuosien varrella ottanut. Olen ihan samaa mieltä, että instan postaukset ja tiktokin videot eivät ole ihan samanlainen paikka tekstille. Blogissa tekstiä ja kuvia voi rytmittää haluamallaan tavalla, se ei onnistu instan postauksessa. TUo aktiivisten blogien lista on kanssa hirmu kiva, siitä saa itselle lisää luettavaa! ^_^

  Mietin kanssa motivaatiota blogata viime viikolla, kun oli joku ihme kevätuuvahdus ja mietin, että onko missään mitään mieltä. Inspiraation ylläpitämiseen auttaa kaiketi se, että tekee itseä kiinnostavia ja ilahduttavia asioita, mutta blogeissa minulle ainakin olennaista on mukava ja mielenkiintoinen vuorovaikutus muiden ihmisten kanssa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥

   Niinhän se on, että ei se inspiraatio väkisin tule vaan välillä sitä täytyy odotella - vaikka ainakin minun täytyy yleensä potkia itseni liikkeelle joka tapauksessa, että jotain tulee oikeasti tehdyksikin.

   Kevätuuvahdusta pukkaa täälläkin, onneksi kesä tulee pian ja lisääntyvä valon sekä lämmön määrä helpottaa myös kuvien ottamista :D

   Poista
 6. Onnea 10 vuotisesta blogista!

  Olen ihan samaa mieltä, että kuvien esittely ja kirjoittaminen on blogissa parempaa kuin pikamedioissa. Harva lukee Instassa pitkiä tekstejä edes, joten miksi niitä sinne kirjoittaisi. Julkinen Instagram -tili on myös laajemman yleisön saavutettavissa, joten tiettyjä asioita ei uskalla samaan tapaan jakaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja totta puhut. Somen rajat ja omat rajat ovat jotenkin tulleet itselleni selkeämmiksi ihan vasta viime vuosina, varsinkin kun uteliaita (puoli)tuttuja jostain syystä pyörii nykyisin joka nurkalla ja kanavalla :D

   Poista
 7. Olipa ihana postaus <3 Tätä oli erityisen ihanaa lukea, koska olen tässä jo tovin haikaillut niiden vanhojen aikojen perään, kun bloggaus ja blogien lukeminen olivat suuri osa omaakin elämääni. Sitten kiireet vei, elämään tuli kaikenlaista, bloggaus jäi... Olen kaivannut sitä jo pitkään. Sattumalta löysin vanhat bloggerin tunnukseni ja sieltä listan seuraamistani blogeista, ja sitä kautta löysin itseni myös tänne. Ihanaa huomata, että olet jaksanut jatkaa blogiasi näin pitkään! Haaveena on aloittaa itsekin blogin kirjoittaminen jälleen, koska niinkuin monet tuossa ovatkin jo sanoneet, nykyajan "pikasome" ei vaan tunnu omalta. Rakastan itsekin kirjoittaa pitkiä tekstejä ja rikastaa sitä kuvilla. Kevään viimeiset rutistukset koulun suhteen täytyy vielä hoitaa pois alta, mutta luulen että loman alettua olisi erittäin hyvä aika herätellä sitä omaa blogi-innostusta. Mutta sitä odotellessa on vielä muutamien blogien kuulumiset kurkittavana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista :) Ja todellakin, kaikki takaisin bloggaamaan, jos vaan vähänkään intoa riittää! ♥

   Poista
 8. Myöhästyneet onnittelut blogille! Kiva oli katella koostetta vuosien takaa. :) Mun mielestä bloggaaminen ja blogien lukeminen on jotenkin sosiaalisempi harrastus ja niin sanotusti antaa enemmän verrattuna instagramiin ja tiktokiin, joita monesti tulee aika aivottomasti selattua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ja oikeassa olet, tämä muita palveluita ns. kokonaisvaltaisempi ja sisältörikkaampi mahdollisuus vuorovaikutukseen luo oman viehätyksensä bloggaamiseen.

   Poista