sunnuntai 5. joulukuuta 2021

Taikahattu

Heippa,

Fiilis on paranemaan päin ja luovuus palailee taas pätkittäin! Loppuvuotta kohden ajattelin esitellä blogissa muutamat valmistuneet käden työt.

Pitemmittä puheitta, tässä on ensimmäinen. Jotkut ehkä muistavat tämän tekemäni huopaisen noitahatun parin vuoden takaa, mutta se sai hiljattain hiukan lisäkoristusta.


Motivaattorina tälle metsäistä henkeä uhkuvalle "Radagast"-lätsälle toimi Leenan tuparit, jossa oli synkkä taikametsä-teema. Lisäksi askartelulaarista tuli vuosia vastaan vuosia sitten ostettu feikkisammal-pussi, ja siitä se ajatus sitten lähti.

Koristeet tulivat aika tajunnanvirtana, minkä johdosta tämä oli oikein mielekäs "katsotaan mitä tapahtuu" -projekti. Kaiken hörhelön olen kiinnittänyt hattuun kuumaliimalla. Sammal on aika varisevaa, joten suihkutin vielä kaiken päälle sprayliimaa parvekkeen puolella.



Sienistä halusin mahdollisimman kevvyet jotta lierin muoto ei kärsisi, ja päädyin tekemään ne foam claysta eli helmimassasta. Tämä aines ei paina siis käytännössä mitään, sitä oli miellyttävä muotoilla ja lopputulos kuivuu kätevästi pöydällä ilman mitään lisätoimenpiteitä. Voisin kuvitella tekeväni tuosta esimerkiksi jotkut irtosarvet tms.

Käyttämäni massa oli valkoista, ja maalasin niihin kärpässienen värit ja kuviot akryylimaalilla.

Ainut kuva juhlapaikalta, hups :D 

(Tähän kuvaan miksattu omaa meikkiä ja Instan filtteriä. Isoin sieni vähän lässähti :')

Ja hei katsokaa, minkälaisen kuvan Eni meni taiteilemaan ylempänä olevan kuvan pohjalta! ;___; Tämä on ehkä siisteintä, mitä olen ikinä nähnyt!♥ Kiitos vielä Eni, pääsitpä yllättämään :D

Käykäähän kurkkimassa neidon Instagram-taidesivua :)


6 kommenttia:

  1. Kerrassaan upea tuli hatusta ja kuulostaa sopineen juhlien teemaan täydellisesti! Ja heti alkoi päässä raksuttamaan, että mitä kivaa helmimassasta voisi tehdä. :) Tuo Enin teos on myös niin hieno! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tekee kyllä mieli pitää jotkin omatkin taikametsäjuhlat ja muutenkin heilua tämä päässä koko ajan :D

      Poista
  2. Ihana hattu <3 sopii sulle todella hyvin. ^_^
    Ja tuo Enin taideteos <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :) ja niipä, tuo Enin digipiirros - täydellinen ♥

      Poista
  3. Tuo hattu on niin hieno! 😍 Ja muutenkin upea look sinulla kaikissa asukuvissa!

    VastaaPoista