torstai 8. maaliskuuta 2012

One Lovely Blog Award


Sain Jenniltä sekä Maaritilta tämän tunnustuksen, whipii ja kiitos :)

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän tunnustuksen.
2. Kirjoita 7 random faktaa itsestäsi.
3. Lahjoita tämä tunnustus 15:lle blogille/bloggaajalle.


 Tässä tulee siis.

1. Olen tunnettu hajamielisyydestäni. Jätän jatkuvasti auton valot päälle, maidot homehtumaan pöydille, ostokset kassalle jne. Olen mennyt yöpaidassa kouluun. Kaikki annetut ohjeet menevät ohi korvien, istun ja astun tavaroiden päälle, ajan päin punaisia ja muutenkin mitä monipuolisimmilla tavoilla luon ympärilleni lähes jatkuvaa tuhoa. Odotan sitä päivää, kun vahingossa tapan jonkun :D

2. Viihdyn yksin, oikeastaan paremmin kun kukaan tuntemani ihminen. Ehkä se johtuu varhaislapsuuden huonoista kavereista, kun silloin oli pakko pärjätä yksin. Koen tämän yksin viihtymisen kuitenkin todella suurena etuna, vaikkakin nykyiset ystävyyssuhteeni hieman kärsivätkin tästä joskus, kun tajuan aika harvoin soitella tai ehdottaa tapaamista jne.

3. Keräilen erilaisia viuhkoja ja teatterinaamioita. Niissä viehättää jokin tietty mystiikka. Pidän niitä koristeina, mutta käytän niitä myös paljon esim kuvissa ja lainailen niitä mieluusti muille.

4. Tulen yleisesti ottaen miesten kanssa paremmin toimeen, kuin naisten, varsinkin kun kyse on työkavereista tai uusista porukoista. Naisten kanssa olen useammin kohdannut sellaista, että esim. minua ei hyväksytä porukkaan ja puhutaan pahaa. Olen aina pärjännyt poikavaltaisissa duunipaikoissa ja luokissa paljon paremmin, kun ei tarvitse pelätä sitä ainaista kyräilyä. Tietysti tämä riippuu täysin ihmisestä (ja myös omasta asenteestani:D), ja kuitenkin suurin osa läheisistä ystävistäni on naispuolisia.

5. Olen kauhia itkupilli. Saatan yksin ollessani itkeä ilman mitään kunnon syytä esim. kauniille musiikille, mieleen tulleille muistoille tai jopa tv-mainoksille :'D Minua kiusattiin tämän ominaisuuden takia paljon ala-asteella. En sen takia nykyisin kehtaa yleensä itkeä kenenkään muun ihmisen nähden.

6. Olen aatteiltani ja uskonnoltani jonkunnäköinen pakana/luonnonuskova. En kuitenkaan wicca, kun en oikein hallitse mitään rituaaleja, mutta noituus kiinnostaa kovasti ^^ Pyrin kehittelemään itseäni tällä saralla jatkuvasti.

7.Olen seurustellut kunnolla elämäni aikana vain kerran, ja samassa suhteessa olen edelleen<3 Huolellista parinvalintaa siis xD

En kyllä keksi ihan 15, eli laitetaan eteenpäin näille seuraaville suosikeilleni:

Evil Fate Eternity
Shining Land
Bling
Rikkinäinen Blogi
Arcane Inspiration
Nette's Mysterial World
Coffeebreak11
DesperateHell
Moon Shaped Little Box
Sanna Von Steam
The Red Raven
Mustan Keijun Muistelmat
Mustaa Pitsiä
Petals from the Torture Garden

11 kommenttia:

 1. Oivoi, kiitos taas haasteesta :D ! Oon ihan samanlainen tuon hajamielisyyden kanssa.. :D Varmaan pääki unohtus johonki.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä ;) joo pää olis kyllä hävinnyt jo aikapäiviä sitten, jos ei olis kaulaa sitä pitämässä kiinni...

   Poista
 2. Hahah, älä Suvi aja mun päälle autolla jooko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :'D Suosittelen välttämään liikkumista täällä vuokissa, kun oon matkalla töihin tai töistä pois...

   Poista
 3. Kirjoitan juuri tällä hetkellä samaa juttua ja voisin melkein kopioida suoraan kohdat 2, 4, 5 ja 7 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, loistavaa ;) Jäänkin odottelemaan mielenkiinnolla, mitä teiltä muilta tulee.

   Poista
 4. HEEII!! Mitä varhaislapsuuden huonoja kavereita sulla on muka ollu! Pyh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ala-asteen kaverit, rakkaani xD Okei joo, varhaislapsuus oli vähän huono sanavalinta. Heti luulit et haukun sua täällä :''D

   Poista
  2. No jos vert. ala-aste ja minä ni mä olin kyllä lähempänä varhaislapsuutta hei :D Mut en mä kyl sitä luullu ihan siks, koska tiedät että luen tätä ni et olis varmaa laittanu sellasta :D Ja mul kyl kävi mielessäkin noi mitä tarkoitit kun muistan juttuja.. Joo mut no prob.

   Poista