torstai 17. tammikuuta 2013

Sata lasissa - Arvonta!



Kun kerran satiaistaivaan kohdalla on "lue" -nappia erehdytty painamaan noinkin monta kertaa, ei auta kun olla iloinen :) Kiitos jokaiselle ihanista kommenteista, siitä että piristätte päivääni ja jaksatte lukea lätinöitäni  

Mutta kissa kiitoksella elää, jos nyt sekään - on täällä ihan puhdasta materiaakin tarjolla :D Kovasti haluaisin lähettää kaikille 107 tyypille jotain, mutta koska loton x miljoonaa meni tälläkin viikolla ohi suun, niin palkintoja on nyt vain kaksi.

Tapani mukaan halusin raataa palkinnot kasaan ihan itse, ja katso -näin tapahtui!
Kyseessä on vetoketjulliset ja vuorilliset pussukat/meikkipussit, jotka tein harjoituskappaleiksi tarkoituksenani alkaa tehdä näitä myös myyntiin (tämä onkin hyvä testi, jos kukaan ei osallistu niin ei kannata tehdä enempää :DD)

Näiden korkeus on n. 15 cm ja leveys alhaalta mitattuna 25 cm.

Palkinto 1




Pinkki pussi mustalla koristelepakolla sekä sivussa olevilla ruseteilla. Tässä kuvassa väri on siis oikea, ylemmässä liian punainen^^

Palkinto 2



Mustavalkoraidallinen pussi pitsireunuksella ja ruseteilla (luovun tästä hampaita kiristellen, pakko tehdä itsellekin samanlainen :D)

Osallistumisohjeet:
Arvontaan voivat siis osallistua tämän blogin kirjautuneet lukijat. Sinun tarvitsee vain jättää kommenttikenttään sähköpostisi, ja kumpaan palkintoon haluat osallistua :) Ei ole väliä, vaikket olisi koskaan tänne mitään kommentoinut, mukaan vaan!
Sana on myös vapaa, jos jotakin palautetta ja toivetta haluat antaa (tämä ei luonnollisestikaan vaikuta lopputulokseen, koska tämä on arvonta.)
Osallistumisaika olkoon vaikkapa 1kk, eli päättyen 17.2.

Ja olen pahoillani, että olen joutunut estämään anonyymit kommentoijat. Tänne on ruvennut tulemaan sen verran arvelluttavaa settiä että oli pakko, kun en jaksa olla koko aika siivoamassa kaikkia vanhojakin postauksia :D Tämä ei siis ole kenenkään kiusaksi, vaan ihan oman mielenrauhani vuoksi.
Harmi, koska suuri osa anonyymeistä on todella mukavia. Mutta ajattelin myös, että jos joku ihminen kerran tykkää blogeja kommentoida, niin profiilin tekeminen ei ole kovin iso vaiva ;)

Ainakin steampunkpostauksia on toivottu enemmän, niitä onkin suunnitteilla ^^ Pieni kämppäpostaus on tiedossa sekä tietysti kaikenlaista askartelua ja ompelua on työn alla.

Ei muuta kun osallistumaan!


Lupasin että risteilyltä ei tule postausta, mutta muutaman hyvän Tukholman löytöni ja myöhäset joululahjani isken eetteriin kuitenkin.


Mikä kaunotar löytyikään paikallisesta Butterick'sista!!  Metallinen silmikko, jollaista olen etsinyt vuosikausia, ja maksoi vielä reilusti alle sata euroa (kyllä, nämä tietyntyyppiset venetsialaiset on vähän tyyristä käsityötä, siksi en aiemmin ole ostanutkaan). Olivat kuulemma juuri saaneet näitä uutena varastoon, ja ojensivat sen sieltä vitriinistä minun vapiseviin kätösiini.
Bonuksena hopeiset koristukset, ja muoto on täydellinen - istuu naamaani kuin hansikas. Tämän kanssa joudutte pärstääni katselemaan paljon tulevaisuudessa ^^


Alchemyn upea riimugoottikeiju-seinäkalenteri löytyi muutamalla eurolla. Kalenterit kannattaa näköjään ostaa vuodenvaihteen jälkeen. Näissä vaan viikot alkaa aina sunnuntaista, niin olen jo nyt ihan totaalisen hukassa xD


Hommattiin Jennin ja Tanjan kanssa päällepantavaksi samanlaiset mirrit, joiden kanssa kuljeskeltiin ympäri laivaa aiheuttamassa pahennusta.
On hauskaa, että mulla on rentoja kavereita joiden kanssa voidaan ostaa ja käyttää samanlaisia vaatteita ^^) En ymmärrä tietynlaisia ihmisiä, joille tämä olisi sula mahdottomuus.

Sitten sain Jenniltä kasan joululahjoja, kun tässä on ollut niin totaalinen häslinki ettei keritty vaihtamaan aiemmin.




Ihanan steampunkit korvakorut, pitsitoppi sekä vihreänmusta laukku. Miten olikaan neito löytänyt näin osuvia lahjoja  Kiitos!


Translation
Since my blog has reached over 100 readers, I also wanted to arrange a giveaway for people (living in Finland, since I'm unsure about postal charges abroad:/ ) 
Prizes are two make up bags, pink and b&w which I've sewed by myself of course. You must tell me which one would you like to have, leave me your email-address and you're in!

Then my shoppings from Stockholm :D
That gorgeous mask is my new precious, I've been looking for something like that forever  It was expensive as hell but this kind of handcraft is worth every euro!
Gothic rune calendar was also great find.

And we bought same kind of cat-shirts with my friends! I love to have buddies who are able to wear similar clothes with each other without whineing about it^^

Last photos are belated christmas gifts from my dear friend  

56 kommenttia:

  1. Vaikea valinta kun molemmat pussukat niin hienoja :) mutta pää kallistui enemmän tuohon raidalliseen! Sposti: aliizzzaa@hotmail.com

    VastaaPoista
  2. Lepardipussukan arvontaan osallistuu hän nykyisessä pinkkivillityksessään. ;D

    VastaaPoista
  3. Raidallisen arvontaan osallistun ^^ Ovat todella kauniita molemmat. shadou92@gmail.com

    Todella upea tuo löytämäsi silmikko <3 aivan ihana, samaten kyllä myös tuo kalenteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti:) Ovat kyllä, plärään tuota kalenteria koko ajan niin että se varmaan tippuu kohta seinältä ^^

      Poista
  4. Osallistun kans raidallisen arvontaan :)
    sannanokkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  5. Oi, tuo mustavalkoraidallinen on UPEA! Osallistun myös arvontaan. :)

    magiamarika@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Osallistun mustavalkoisen pussukan arvontaan :)

    sereijan(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Ihania juttuja oot löytäny, toi kalenteri on ainaki super jees <3

    Mut joo, mustavalkonen pussukka tänne kiitos, en omaa meikkipussia. leena.flinck@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Mie voisin kans osallistua tuon mustavalkoraidallisen pussukan arvontaan. :)

    hamarankaiku(a)suomi24.fi

    VastaaPoista
  9. Oi, kyllä osallistun mielelläni tuon musta/valkousen pusukan arvontaan :) Se on kyllä huippu nätti <3

    maarit.nieminen89@gmail.com

    Pakko vielä mainita, että tuo naamio on ihana <3 Tahtoo myös tuollaisen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^^ Ja kyllä, naamio on aivan mahtava :D Siitä vaan irtoaa hieman glitteriä naamaan noin uutena, niin täytyy aina katsoa peiliin ennenkun lähtee ulos

      Poista
  10. Menen enemmistön mukana ja hyppään mukaan raitapussukan arvontaan. :> S-posti on prehistoricpirate@gmail.com

    Enpä tiedä mitä sitä ehdottaisi lisää, koska itse varmaan tiedät parhaiten mistä inspiroidut. :> Kaikki hienotaustaiset (ah, suomenkieli) kuvat ja käsityöjutut on kyllä erittäin jees.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta, mukavaa jos nappaa :) Ideoita kyllä riittää, enemmän kun kerkiää postaamaankaan :D

      Poista
  11. Mustavalkonen iskee kyllä omiin silmiin kaikkein kovinten :) (kellopelisydan@hotmail.fi)
    Ja ihana tuo naamio ja kissatopit! Oon kans pitkään haaveillu tuollaisista venetsialaisista naamioista, mutta en kyllä "vastaavia" ala mistään Punanaamiosta ostamaan.. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä oon kanssa tosi tarkka siitä mistä näitä naamioita ja silmikoita ostan - niiden on oltava ihan viimeisen päälle oikein muotoiltuja ja koristeltuja^^ Just nuo perus pilailupuotien silmikot on yleensä tosi huvittavan näköisiä, mutta tällaisia poikkeusyksilöitäkin voi joskus löytää :D

      Poista
  12. Ihania pussukoita, mustavalkoisen arvontaan osallistuisin mielelläni! Postauksesi ovat mielestäni monipuolisia ja kiinnostavia, erityisesti käsityöjutut nappaavat :D Jatka samaan malliin <3!

    crimsonclover@suomi24.fi

    VastaaPoista
  13. Ooo, tuo mustavalko-raidallinen. Ah! :)
    satsra@luukku.com

    VastaaPoista
  14. Osallistun palkinnon numero 2. arvontaan, koska raidat <3 Ihanaa että oot ite tehny palkinnot :)

    pyriitti@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, raidat! Onneks mulla on tuota kangasta vielä metrikaupalla.
      Ja kiitti, pelkäsin ettei tähän osallistu kukaan, tyyliin "hyi olkoon mitä säkkejä" xD

      Poista
  15. Mie osallistuisin ton lepakko-leopardi -ihanuuden arvontaan! Oon viime aikoina huomannu itessäni kasvavaa kiinnostusta kaikenlaiseen näpertämiseen, eikä varmaan vähiten siun blogin ansiosta! :)

    satu.vainio@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :D Ihanaa jos käsityökärpänen on puraissut ♥ Mielestäni ihmisellä on hyvä olla jonkinmoisia näpertelytaitoja, niistä on aina hyötyä eikä käy aika pitkäksi!

      Poista
  16. Mie voisin osallistua tuon ekan pinkin laukun arvontaan!!!:) (tiina.koski@luukku.com)

    Palautetta voisin sen verran antaa kun sitä harvoin tulee kerrottua kellekkään: Tykkään hirmuisesti blogisi vaihtelevuudesta, tapasi kertoa asioista on todella mielekästä luettavaa ja lisäksi tykkään todella paljon sun omalaatuisesta tyylistä yhdistellä eri asioita vaatteissa yms!!:) Kaikin puolin mahtava blogi, odotan innolla aina seuraavia postauksia!!:)

    ihana tuo Alchemyn kalenteri!!!<3 Ja tuo naamio.. ai ai ai...<3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kun tulee pinkkiinkin osallistujia, ettei jää vallan kodittomaksi :D

      Ja kiitos ihanasta palautteesta ♥♥

      Poista
  17. Mie haluan kans arvontaan mukaan! Ja raidallinen miellyttäisi omaa silmää ^^

    mutuska@hotmail.com

    VastaaPoista
  18. raidallinen <3 Ja osoite on ilona.toivanen@hotmail.com
    Ihana blogi jonka löysin vasta pari päivää sitten c:
    Osaisinpa itsekkin tehdä yhtä hienoja pussukoita :d

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho unohdin vastata tähän, kiitoksia<3 Siitä vaan treenaamaan ja väkertämään ;)

      Poista
  19. Osallistun arvontaan! :3 Molemmat on varsin kivan näköisiä pussukoita, mutta taidan kallistua tuon lepakko-leopardin puoleen.
    Sun blogi on yksi mun lemppareista! Hallintapaneeli ei jostain syystä aina näytä päivityksiä lukulistassa, mutta onneksi aina klikkailen tänne säännöllisin väliajoin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mukavaa jos tykkäät ♥ Mulla on kanssa pari tuommoista blogia jotka eivät näy listassa ja joita lukisin mielelläni ihan ajan tasalla, mutta ei xD Se joskus toimii, että poistaa itsensä blogin lukijana ja sitten lisää uudelleen, muttei aina sekään o_O

      Poista
  20. Oho, s-posti unohtui. ravernoir@gmail.com

    VastaaPoista
  21. Mulle toi raidallinen pussukka, aivan ihana! :D dreamingsleepingmoon@gmail.com

    VastaaPoista
  22. Lepardipussukka on supersöpö, osallistumpa miekin sen arvontaan! ♥ rillaa@hotmail.com ois s-posti.

    Ihana tuo löytämäsi silmikko, ihanat kisupaidat teillä molemmilla, ja tuo vihreämusta laukku on rakkautta! ♥ Tuo vihreän sävy on tosi, tosi kaunis.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jep, meinasin pudottaa silmät päästä kun sain tuon laukun, oli kuulemma ollut niin mun näköinen että Jenni osti sen lahjaksi heti, ja oikeassa oli ♥ Nuo samettiset ornamenttikuviot hivelee silmää.

      Poista
  23. Osallistun kans ton raidallisen arvontaan (:

    suszu_91@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Osallistun myös, tuo raidallinen pussukka kiehtoo kovin <3 banshee.blackify@suomi24.fi

    VastaaPoista
  25. Osallistun ehdottomasti arvontaan! Ja vaikka voittoa ei tulisikaan, niin kerro heti kun alat myymään noita ihania raitapussukoita, tahtoo!

    VastaaPoista
  26. Osallistun molempien arvontaan, vaikka raitapussukka houkuttaakin enemmän... ;) Kiitos ihanasta blogista!
    peikotar@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sut tuohon raitaan sitten..? :) Kun jompaan kumpaan ajattelin vaan että voi yksi osallistua ;)

      Poista
  27. Osallistun raidallisen pussukan arvontaan <3 Tykkään kovasti blogistasi, sisältö on omaperäinen, samoin sinun tyylissä on jotain kiehtovaa :) Sinua on mukava seurata!

    lumi.kortelainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta ♥ Mukavaa kun jaksat seurata :)

      Poista
  28. Saako molempiin osallistua? No, jos ei niin sitten tuohon raidalliseen. Aika söpösiä!

    jarvinen[dot]silja[at]gmail[dot]com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitan sinutkin tuohon raitaan mukaan :) Ettei vahingossa käy niin, että yksi ihminen voittaa molemmat x) Kiitos <3

      Poista
  29. Osallistun!!! Lepakkopussukkaan :) Ja vaikka en usein olekkaan kommentoinut niin seurailen suo ahkerasti;) Tykkään blogistasi,enkä keksi mitään kritisoitavaa :)

    siiri00@luukku.com

    VastaaPoista
  30. Moi! Osallistun minäkin tuon pinkin pussukan arvontaan. Tekemäsi laukku on ollut edelleen ahkerassa käytössä. Vieraili äskettäin kanssani mm. Turussa. :)

    Pakko vielä kommentoida tuohon anonyymien kommentoijien kieltämiseen, että minä ymmärrän sen täysin. Jos ei voi esittää kommenttejaan muuten kuin anonyymisti niin sitten ei ilmeisesti ole niin tärkeää asiaa, että se pitäisi sanoa. Kaiken lisäksi tuntuu että täällä internetin ihmemaassa aikuisetkin saattavat taantua lasten tasolle ja unohtavat täysin käytöstavat ja toisen ihmisen kunnioittamisen.

    mari(dot)ahokas(at)gmail(dot)com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista, ihanaa että laukku on edelleen kasassa! :D Aina vähän hirvittää, kun kotikoneella tekee.

      Noin minäkin sen oon ajatellut. Joko tulee ihan selviä trolleja (tyyliin yksi mun lapsimissipostaus oli täynnä semmosia "moi oon pedari" -kommentteja xD) tai sitten joku alkaa pätemään jollain täysin yhdentekevällä asialla. Fiksut ihmiset voivat ja osaavat tehdä profiilin, jos on vähänkään aktiivinen kommentoija ^^

      Poista
  31. Palkinto 2 pussukka on hieno, sen haluaisin voittaa.

    salakkala@hotmail.fi

    VastaaPoista
  32. Osallistutaanpa täälläkin. Kummatkin on hirmu hienoja, mutta taidan osallistua pinkin pussukan arvontaan :)

    yoana.rock@gmail.com

    VastaaPoista
  33. Mukavan näköinen blogi, liityin uudeksi lukijaksi (: kiitän myös miun blogiin lukijaksi liittymisestä!

    Ja asiaan.. Molemmat pussukat tuossa ovat oikein kauniita tekeleitä, itse kuitenkin pystyraitakuosiin hullaantuneena kallistun palkintoon nro 2, osallistun siihen siis! ^^

    Sähköposti onpi kalma-fan@hotmail.com

    VastaaPoista
  34. Raita pussukka minun makuuni enempi joten palkinto 2.

    idisca@gmail.com

    VastaaPoista
  35. Mie liityin kans uudeksi lukijaksi, rakastuin ihan ensinnä tuohon ompelemaasi takkiin <3 Tilasin vasta lolitatakin ja olen niin tyytyväinen, joskus netistäkin saa just sitä mitä halusi. Mutta tuskin sekään vetää vertoja sinun takille.

    Haluan miekin osallistua raita-asian arvontaan ^^
    ezmevamp@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ♥ Kiva kun netistä löytyi mieleinen. Mullekin siellä olis kyllä nättejä takkeja, mutta en uskalla luottaa niiden lämpimyyteen :D

      Poista
    2. Yllätyin suuresti siitä, kuinka lämmin takki olikaan! -24 pakkasessa tuli hoksattua, että johan tällä tarkenee.

      Poista