sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Yggradzil
Hoi ♥

Koulusta on kirmattu kesälaitumelle, vaan ei auta lepäillä laakereillaan, mikäli meinaa saada leipänsä päälle muutakin kuin ylähuulen.
 Päivävuorot imevät tehokkaasti mehut paatuneimmastakin karpaasista. Väännän hommia erään sairaanhoitopiirin arkistossa, mikä sinänsä on kukkaroa ajatellen todella jees, ja työpaikkakin vaihteeksi mukava. 8-16 on vain rytmillisesti melkoista syöpää. Voisin käytännössä vetää hirsiä loput 16 tuntia vuorokaudesta -_-

Mutta täytyy yrittää pysyä leivän lisäksi elämän syrjässä kiinni, ja tehdä kaikkea hauskaa.
Suunnitelmia kesäviikonlopuille onneksi riittää; mökkeilyä, parit festivaalit ja markkinat, jokunen pakanatapahtuma, ompelua ja kuvailuja.Nuuksion luonnonpuisto on itselleni kovin tärkeä paikka, jossa olen käynyt viime vuosina useammin ja useammin, vaikka matkaa saakin taittaa lähemmäs tunnin.
Sieltä riittää hyviä muistoja; vanhan loppuja, uuden alkuja, vaeltelua, istuskelua, kuvailua, päiväunia, upeita maisemia. Karuja kivikkoja, kuusimetsiä, männikköjä, juurakkoja sammalmättäitä, puroja ja lampia.Punainen paitamekko on jo vilahdellut parissa postauksessa, mutta vilahtakoot nyt tässäkin. Kuolasin tätä Toonzshopista jo jonkin aikaa (kuten kaikkea muutakin ko. puljussa), ja päätin sitten törsätä tämän itselleni joululahjaksi. Merkiltään siis Yggradzil. Meinasi Postin töhöilyn takia jäädä saamatikin, mutta sain neuvoteltua sen itselleni palautusrullakon pohjalta :')

Tämä on hyvin muunneltavissa asusteilla, ja tässä on paikoin hiukan itämaiset vibat varsinkin tuon hupun kanssa. Haaveena on kopioida kaava, ja tehdä tällaisia kaappiin eri väreissä.

Rastalisäkkeen adoptoin Millalta! Kuvat meikäläisestä ovat myös pääosin hänen muokkaamiaan.

Korulaarinikin täydentyy vauhdilla. Ylimmät torilöytöjä, luukoru lahja Jenniltä ja Tanjalta ♥ Se on jokseenkin omituinen, mutta pidän siitä, ja olen käytellytkin paljon. 
Pari aiheeseen sopivaa, vanhempaa Kalevalakorua on myös kiikarissa, täytyy odotella palkkoja, jotta niihin voi sijoittaa.
Jos olet myymässä omiasi, täällä on innokas ostaja ;))

4 kommenttia:

 1. Tutustumisen arvoinen tuo mainitsemasi kauppa :) Kauniita kuvia kuten aina ♥ Ihania pakanakoruja myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on varsin tutustumisen arvoinen pulju, voisin avata säästötilin ihan vain sitä varten x) Kannattaa tosin varautua ranskankieliseen palveluun ainakin tilausvahvistusten jne kanssa (unohtuneen salasanan tilaus oli myös melko jännittävää).
   Kiitos <3

   Poista
 2. Mullekaan tää 8-16 ei ole se kivoin ratkaisu vaan vaihtaisin koska tahansa vuoroon 10-18, mutta olen onneksi tottunut tähän paremmin kuin odotin. Työn mielekkyys on isossa roolissa.

  Toi mekkoasia on ihana <3 Ja mustarastas! Pitäis itsekin tehdä lisää hupullisia vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 10-18 voisi olla hyvä, tai itselle ehdottomasti paras vaihtoehto on liukuva työaika seiskasta sinne kymppiin. Ainoastaan yhdessä paikassa olen tästä päässyt nautiskelemaan, että virkeimpinä päivinä voi mennä töihin kukonpierun aikaan ja toisina nukkua pidempään ^^

   Huput on pop. Ompelujonossa on kaikkea hupullista! Vielä kun oppis virkkaamaan jotain hienoja keijukaispitsihuppareita...

   Poista