tiistai 25. heinäkuuta 2017

Tuska

Nummesta oli lähes toivuttu ja univelat lähes kuitattu - mutta vain lähes. Viikko ei todellakaan riittänyt palautumiseen, kun en ole enää mikään 18-kesäinen duracellpupu :D


Kieltäydyn kuitenkin sammaloitumasta, joten arse ylös ja nokka kohti Suvilahtea. Tuskassa oli osin sama musiikkitarjonta kuin Nummessakin, mutta tiedossa oli sentään muutama kiva, uusi lisä.

(Toim.huom, miulla ei ole postauksessa juurikaan bändikuveja, kun pokkarikameraa ei tällä hetkellä ole, ja kännylaatu on kamalaa.)

No mutta, joka vuosi on oltava jokin asuteema vähintään parina päivänä - tänä vuonna aloitimme yksisarvisilla ^^
Mietin ensin myös värillistä tai valkoista vaihtoehtoa, mutta musta vei voiton, violeteilla yksityiskohdilla. Jenni oli ihanan valkopastellinen, ja Noorakin laittoi innoissaan sarven päähän :D 



Screenshot Iltalehdestä. Enkeleitä olimme 4 vuotta sitten, mutta eihän meitä taas kunnolla kuunneltu.. ;)


Perjantain bändeistä odotetuimmat olivat toki Wintersun...

sekä Devin Townsend. Hassu setä :D Proge tyylilajina ei kuulu suuriin suosikkeihini, mutta Devinin musiikeissa on toimivia elementtejä.

Muita katsottuja olivat Brother FiretribeInsomnium, hiukan Mayhemia sekä Sabaton. Jälkimmäinen valitettavasti kerää yleisöön sellaisia hieman... stereotyyppisiä, kaljuja suomijellona kaulassa killuvia ördääjiä, joista saimme nauttia tälläkin kertaa :p Phyi.

Lähdettiin sitten illan päätteeksi ja pelastukseksi katsomaan Vornaa, koska heillä oli keikka jatkoklubilla Virginissä ♥ i was a happy unicorn.

Loppukevennyksenä vielä pätkä hurjaa yksisarvisten taistoa!!


♣♣♣

Lauantaina saatiin nukkua, uijui - ensimmäinen hyvin nukuttu yö viikkoon ^^ Aamupäivästä ei ollut mitään kiintoisaa nähtävää, joten venytimme alueelle menoa, joimme litrakaupalla kahvia ja laitoimme naamaa kuntoon.

Lauantain lookki vaati hieman pidemmän laittautumissession, mutta se kannatti :D
Ideana meillä oli näissä asuissa... Jaa-a. Corpset yhdistettynä kaikkeen epäolennaiseen. Näitä oli pirun hauska rakennella ja mahtavaa, kun koko jengi jaksoi panostaa! ♥

Susanna, Jenni, minä, Noora

Auto on lastatu pandakarhuilla \m/


Mulla oli Yolo-kaulakoru ja Jennillä Swag!
Otto-nallekin pääsi kyytiin.





Kerittiin paikalle todistamaan Timo Rautiaista. Toivoin kuulevani Elegian, ja sen sain!

Tuskalle plussaa alueen laajentamisesta ja ruokakojujen siirtämistä omaksi alueekseen. Tarjonta oli monipuolista, kaikille löytyi kaikkea vegaaneista sekasyöjiin ja juomiakin oli eri laatuja. Kittasin inkiväärilimua minkä kerkisin <3

Tästä päivän odotetuimpaan Fear of Dominationiin. Oli tykki! Vakinaistivat myös yllättäen lavalla naisvahvistuksensa Saran - nappivalinta ^^ Kerrassaan tyrmäävä mimmi ja ääni o_O



Amorphiksen jälkeen illan pääesiintyjään HIMiin. En oikein odottanut mitään, mutta en toisaalta myöskään saanut erikoisempia kicksejä :p Se oli lähinnä minulle, kuten ehkä monelle muullekin, sellainen kevyt aikamatka 90-luvun lopusta tähän päivään tämän love metal-hittikimaran tahtiin.

Käytiin vielä lopuksi yksillä oluthuone Kaislassa, jossa sain erittäin hyvän, tumman alkoholittoman olusen.


Maskien kanssa normaalibaarissa oleminen herätti "hiukan" hilpeyttä ja uteliaisuutta. Tultiin kysymään, että mitä se sellainen musiikki on jota tämän näköiset ihmiset kuuntelevat (nolasin varmaan kaikki maskipäät maailmassa, kun heittelin pokkana pöytään jotain Wintersunia ja Sonata Arcticaa :"D Tosin ihmiset eivät onneksi tuntuneet tietävän edes niitä), ja että oliko se Mayhem nyt kova (ei muuten mitään käryä, totesin vain että show oli komea, mitä nyt siitä ehdin vilkaisemaan).

Päivän aikana syntyi myös kokonainen alter-ego, Fobo. Sanokaa *öristen* hei!
Nimeä mieheni käytti jo Nummessa (olen kuulemma Food Hobo eli Fobo), mutta nyt hahmo sai myös lopulliset kuorensa nimen ympärille.
Fobo on uhkapelejä harrastava metallisti. Fobo on huono häviäjä ja ampuu ennenkuin kysyy (yleensä sentään vain kuvaannollisesti). Hänen synkeää sieluaan lämmittävät kuitenkin esim.kissat. Ja olut, jopa tämä alkoholiton. Ja ruoka, jota Fobo ei koskaan heitä hukkaan, vaan poimii ilomielin esimerkiksi nuotioon tipahtaneet makkarat sekä syö jämät muiden lautasilta. Foboa tulette näkemään erityisesti festivaalien yhteydessä.


♣♣♣

Sunnuntaina mieheni raahasi väsyneet emakot heti kättelyssä Battle Beastiin :') Sen mentyä ohitse istuskeltiin ruoka-alueen nurmikolla. Ilma oli kuin morsian.



Apocalyptica oli komeaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Metallican biiseistä en innostu, mutta kuulostivat nekin huomattavasti räyheämmiltä, kun sellot paukkuivat ja tukat pyörivät vimmatusti :'D Ounastelin että kohta jonkun letti jää sellonkielten väliin, mutta säästyimme tältä näyltä.

Viimeisenä jonoteltiin Sonata Arcticaa, jolla oli melko tylsä setti musiikillisesti, mutta piristäähän tuo silti aina. Mastodon katsottiin lopuksi etäämmältä Nooran hilluessa eturivissä.

Siinä olivatkin sitten tämän vuoden vestivaalit. Olen köyhä mutta onnellinen!

8 kommenttia:

  1. Mayhem on itseasiassa ollut luokattoman paska mitä oon nähnyt paristi. Ehkä niiden pitäis kaivaa Deadi ja Euronymous haudoistaan niin saisivat paremman otteen hommasta taasen :D Noh katotaan kuin menee Wolfszeitissa jos ja kun mein liput ikinä saapuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, jaahas :D no hyvä ettei tullut liikaa kehuttua vahingossakaan. En tosiaan nähnyt kuin muutaman hämärähemmon screeniltä katsottuna heilumassa epämääräisen mörinän säestyksellä, kun teltta oli aika täyteen ihmisiä tuupattu.
      Ensi vuodelle kaipailen kyllä jotakin kunnon vetonaulaa!

      Poista
    2. No todella, etenkin kun Tuska on n.puolet kalliimpi kuin Saksan festarit keskimäärin.

      Poista
    3. Joo hyi, en kestä näitä paikallisia festarihintoja :D Saksaan tai muuhun asianmukaiseen mestaan on kyllä päästävä!

      Poista
  2. Yksisarvisia! <3 Hyvää menoa siinä niin! :) Mä en ole koskaan käynyt Tuskassa (paitsi varjotuskassa), ehkä vielä joku vuosi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksisarvisia ei voita mikään! <:)
      Tykkäsin Tuskasta enemmän silloin Kaisaniemen aikaan, tuo Suvilahti on vähän kolkko ja epäinspiroiva eikä missään voi oikein istuskella :<

      Poista
  3. Ihan mahtavat nuo yksisarvisasut! En kyllä käsitä, miten silloin joskus junnuna jaksoi Tuskassakin kaikki päivät hillua aamusta iltaan. Ei onnistuisi enää moinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän meinasi ottaa kunnon päälle, mutta onneksi nyt saa vuoden lepuuttaa :p Kiitos!

      Poista