lauantai 7. tammikuuta 2012

Elo hopeaa


Taisin joskus luvata esitellä tämän tukan kunnolla - mainio tekosyy tälläytyä näin tappavan tylsänä lauantai-iltana.
Nostin eilen arseen penkistä, värjäsin pidennykset ja oman pehkoni. Nyt on siis taas harmaahapsia kerrakseen.Kyseiset aitohiuspidennykset olen ostanut Cyber Shopista, ja ovat hyvin kestäneet kaikenmaailman rääkkäystä:) Alkavat vaan kohta olla vähän lyhyet, kun oma tukka on tullut kivasti perässä. Hoidan näitä semmoisilla hoitosuihkeilla, ja luonnollisesti nämä pitää välillä pestä shampoolla.
Käytän näihin siis Stargazerin Silver-väriä, kun kaikista muista merkeistä tukka jää siniseksi. Onko kenellekään muulle käynyt näin?

Iiiiso tikkari, jonka joskus ostin laivalta. Kuulin tosin myöhemmin, ettei itse tikkari ole tuon kokoinen, vaan tuolla on vaan purkki, jossa on pienempiä tikkareita ;( On se väärin.

Väri pidennyksissä oli niin keltainen että lopputulos vähän hirvitti, mutta hyvin se lopulta tämän harmaan imaisi ilman jälkeäkään keltaisuudesta.
Jokainen hopeaa väriä käyttävä tai käyttänyt varmaan tietää, miten veemäistä tämän värin ylläpito on. Ei auta oikein mitkään vippaskonstit pitämään tätä paria pesua kauempaa hyvänä, plus ainakin minun tukka täytyy värjätä aina kahteen kertaan peräkkäin, että tulee edes tuloksia. Elama on?
Kuitenkin olen niin kiintynyt tähän väriin, että uhraan auliisti aikani ja kukkaroni, vaikka myös se punainen tietysti jo vähän kuumottaakin...


Melkein jo luulin löytäneeni hyvät räpsyt, mutta nämä olikin vammaiset x( Näyttää tossa ihan kelvollisilta, mutta yritin ensin ottaa noita varsinaisia kuvia noiden kanssa; kun katsoo suoraan kameraan, silmät näyttää puolitangissa olevilta ja alaspäin valahtaneilta, kun nuo on niin saamarin lörpöt. Hajosin ja vaihdoin toiset räpsyt tilalle :D

                                                
Löysin Kicksista tällaista lämpösuojaa, mikä olisi muuten osoittautunut ihan hyväksi, mutta tätä hajua ei voi sanoin kuvailla. Eau de Mummo - nyt myös hiuksissasi! Argh. Kun ei aina tule mieleen haistaa tällaista ennen ostopäätöstä, no jatkossa täytynee sitten muistaa sekin tehdä siltä varalta, että artisti päättää lorauttaa parfyymia sekaan. Vähän on turha laittaa tukkaa tämän avulla, kun ei tässä lemussa kehtaa kuitenkaan lähteä ihmisten ilmoille. No kotikuvauskäyttöön saanee kelvata.

Pinkki meikki huonosti valaistuna

Kuten tässä vaiheessa vuotta asiaan kuuluu, lyön minäkin tiskiin litanian uudenvuodenlupauksia, joita en ole juuri koskaan tehnyt, mutta nyt keksin juuri sopivasti paaaljon tsempattavaa itselleni, jottei liian helpoksi kävisi elämä:

  • Vähennän lihansöntiäni vielä lisää. Olen jo onnistunut sitä vähentämään viime vuonna kiitettävästi, mutta tavoitteena on ihan minimi:) Ties vaikka loppuisi kokonaan joskus, mutta sitä en vielä lupaa.
  • Voisin ottaa vähän iisimmin liikenteessä... Tämä lienee vaikein toteuttaa. Mulla oikeasti aina töötti raikaa ja käsimerkit viuhuu ympäriinsä, kun en kestä yhtään toisia autoilijoita, jos ne alkaa vähänkin törttöilemään :'D Ja tästä riehumisesta ei edes ole mitään hyötyä, koska a) se ihmisten pelleily ei lopu ikinä kuitenkaan ja b) ajan lähes joka päivä autoa, eli saan kohta jonkun slaagin.
  • Yritän vapautua häpeän tunteesta. Se on käytännössä suurin asia mikä minua estää elämästä. Häpeilen itseäni milloin mistäkin syystä ja myös, hävettää myöntääkin, joskus jopa läheisiäni. Kaiken kaikkiaanhan häpeä on täysin hyödytön tunne, koska sehän perustuu ainoastaan sille olettamukselle, mitä muut ihmiset ajattelee. Mitä väliä sillä on? Häpeässä on jotenkin jotain kauhean suomalaista. Jos tämä on äidinmaidosta saatu, pääseekö tästä eroon? En tiedä, mutta itse ajattelin ainakin yrittää ;) Tähän lupaukseen sisältyy siis myös se, että alan rohkeammin toteuttamaan itseäni tyylillisesti jne.
  • Koitan tutustua ihmisiin hieman aktiivisemmin. Suurin osa mun antisosiaalisuudesta ei ole edes ujoutta, vaan turhasta ihmispelosta johtuvaa viitseliäisyydettömyyttä (hieno sana, muotoilin sitä kauan.)
  • Kasvatan kunnolliset kynnet. On ruvennut tekemään mieli hienoja kynsiä, joita vois laittaa :D


Loppukevennyksenä kylpyhuoneemme tilanne:

Miehen purkit

Suvin purkitPs: Käytän oikeasti noista joka ikistä, joten säästäkäämme kaikki epäilevät kommentit xD

4 kommenttia:

 1. Ihana tukka ja ihanat meikit! <3 voisiks joskus meikkaa mua? x)
  Aika hyvä on tuo Mikon tilanne teidän kylppärissä :D melkein sääliksi käy. Noei, Markuksella on kans just tasan se 2 purteloa.

  VastaaPoista
 2. Oih, sulla on upeat hiukset ja tuo meikki on ihana! Tekoripsissä on kyl eroa ihan hirveesti, itse ostin jokin aika sitten ihanat läpsyttimet mutta silmissä ne sattuu joka ainut kerta :S Enkä enää usko, että laitanne joka kerta väärinkään. Tuo näyttää ihan meidänkin kylppäri tilanteelta :D Nyt voin hyvällä mielin sanoa poikaystävälleni, että näin on muillakin :D

  VastaaPoista
 3. Jenni: Kiitosh <3 Hmmmm, musta sä osaat kyl meikata paljon kauniimmin kun minä, et mun tässä pitäis pyytää sulta meikki xD Siis jos välttämättä haluat ni voin mä sulle jonkun meikin tirvaista :D
  Joo, Mikko ei edes vois ostaa enempää purkkeja kun ei ne mahdu minnekään... Aina jos käytän jonkun purkin loppuun niin löydän jostain uuden lisää.

  Maarit: Voi kiitos :) Jep, mä omistan yhteensä vissiin neljät tekoripset, joista yhdetkään ei ole sellaiset kun haluaisin oikeesti... Nuo kuvissa olevat nyt on toistaiseksi parhaat, mutta nekin on hirmu kovat ja tekee kipeetä välillä.
  Hehe kiva tietää etten ole ainut kylppäri-zilla xD Noita purkkeja on vielä kylppärin kaapeissa lisää x__x Ollapa mies niin kaikki olis helpompaa.

  VastaaPoista
 4. Hola, nos encanta tu blog, te invitamos a seguir el nuestro y a poner un comentario, si lo crees oportuno, un saludo www.centrodemesa.org

  VastaaPoista