tiistai 13. joulukuuta 2011

Ofelia

Olipas mahtaisa viikonloppu!

Kävin heittämässä Ofelia-neitsyyteni sunnuntaina Gloriassa. Marssittiin sinne Jennin kanssa aamutuimaan, koska mulla oli pakkomielle päästä ilmoittautumaan ajoissa sellaiseen asuste-työpajaan. No ei olis ollut mikään kiire, kun se ei loppulta tullut edes täyteen x) Lampsittiin siellä sitten semmoiset melkein 4 tuntia kojujen kimpussa, en kylläkään itse löytänyt mitään ostettavaa, mutta siellä oli mukava istuskella juomassa kahvia ja katselemassa muotinäytöksiä ja erikoisen näköisiä ihmisiä:) Kavereita ja pari bloggaajaakin tuli bongattua.
Se työpaja oli siis tuommoinen Sanna von Steamin maksuton workshop, jossa sai tehdä itselleen steampunk-asusteita. Paja oli tooooodella kiva <3 Siksi harmittikin että siinä loppui aika "vähän" kesken kun liiman ja muun tilpehöörin kanssa säätäminen oli hyvin hidasta, mutta onneksi tarvikkeet sai ottaa kotiin mukaansa. Kerkisin tehdä pikkuhatun pientä säätöä ja koristeita vaille valmiiksi, ajattelin tehdä tämän loppuun varmaan joulun jälkeen ja kuvata sitten... tässä kuitenkin pieni teaser-kuva siitä ;) (toim huom, nuo koristeet on sekaisin tuossa eikä tietenkään tule noihin kohtiin, vaan silinterin sivuille.)
En osannut edes kuvitella miten hienoja noi materiaalit oli. Tuntui melkein ryöstöltä, että niitä sai vaan ottaa itselleen 0_0


Edellisenä iltana oli jälleen ihanat miehet lavalla, eli perinteinen Raskasta Joulua -keikka. Tuli laulettua ääni käheäksi ja naurettua varsinkin Ilja-herran jutuille niin että vatsaan sattuu edelleen x'D Saatiin jopa ihan hyvät paikat korokkeelta, vaikka päästiin kaverin kanssa paikalle vasta noin 15min ennen loppuunmyydyn keikan alkua ^^ Hehee mun musta tonttulakkikin sai positiivista huomiota.
Olin iloinen kuullessani vähän eri joululauluja tällä kertaa, kun aikaisempina vuosina setti on ollut melko sama. Kokoonpanokin oli (Tonya vaille) täydellinen. En tiedä mitään muuta keikkaa, jolla olisi joka kerta noin lämmin tunnelma yleisön ja lavan välillä.
Miten tässä jaksaa taas vuoden odottaa <3


3 kommenttia:

 1. Mä en tykännyt Ofeliasta, oli jotenki tosi.. lame. :(

  VastaaPoista
 2. Ihanat noi sun meikit :) mun näyttää siltä, ku ois leivottu naamaan!
  Haluutko muuten lähettää mullekkin näitä kuvia?

  Se hattupaja oli kyllä parasta!

  VastaaPoista
 3. Nette: Mäkin kyl odotin siltä aika paljon enemmän. Olin tosi pettynyt siihen myyjien tarjontaan, mutta se työpaja oli kyllä ihan kokeilemisen arvoinen, ja tykkäsin muotinäytöksistä kanssa ^^
  (Bongasin sutkin muuten siellä, kun kävelit kavereittes kanssa siellä alhaalla ;)

  Jenni: Eikä näytä miltään leivotulta :'D Ainakin sun naama on tasasen värinen muhun verrattuna...
  Juu, laitan sulle viikon loppuun mennessä näitä kuveja.

  VastaaPoista