perjantai 18. lokakuuta 2013

Feeding my Frankenstein


Syysloma = kivaa!
Halloween = kivaa!
Halloweenjuhlien suunnittelu syyslomalla = vielä kivempaa!

Olen ropeltanut täällä aamusta iltaan koristellen, askarrellen, asua suunnitellen ja kaameita soittolistoja kooten (nauraen katketakseni Spotifysta löytyville kauhuäänitehosteille) ♥ Mielenterveys pysyy vähintääkin kunnossa tässä luolassa, kun on mielekkäämpääkin mielekästä tekemistä.
Tajusin että jos joulustakin saa nauttia hieman etukäteen, miksi en oksentaisi Samhain-kassini sisältöä ympäri kämppää jo nyt. Joulunodotus kun nyt ei ole juuri mitään verrattuna tähän.

  


Vaikka viihdyn tämän oman pääni sisällön kanssa joskus yllättävän hyvin, niin onneksi saan myös viettää yhä enemmän aikaa ihanien ystävien kanssa ♥
Valitettavasti myös kauppakeskuksissa... Viimeisiä hönkäyksiään päästelevä Tiimari  tyhjenee huomaamatta, kun meikäläinen sinne astuu tähän vuodenaikaan. Ainahan siellä on nuo samat roinat olleet, mutta joka vuosi ne tuntuvat kuin uusilta - tuotahan mulla ei vielä ole :D
Tietynlaisen lohtushoppailunKAAN välttäminen ei ole helppoa juuri nyt. Materia lohduttaa(...ko)! No, kun päivät kuluvat tämän maanisuuden vallassa, ainakaan murehtimiselle ei jää aikaa ;)


Forumiin saapunut Butterick's sai myös minut kaatamaan kukkaroni sisällön kassaneidin syliin, se kun on kaksikerroksinen Halloween-harakan taivas tällä hetkellä. Käyn siellä varmaan uudestaankin.


Tällä kertaa olen juhlissa hyvin perinteinen hahmo, koska en jaksanut keksiä mitään kokonaan uutta, kuten viime vuonna. Ja olen aina halunnut kokeilla tätä nimenomaista toteutusta edes kerran!
Tylsä se ei kuitenkaan ole, en sentään suostu vetämään mitään valmispakettia päälleni - itse tehtyä ja omia mausteita asussani tulee olemaan ;)

Kivaa on myös se, että kerrankin on kaksin kappalein juhlia, kun kaverit järjestävät myös omat kauhubaardit! Enpä voisi olla enempää innoissani.


Kävin alkuviikosta kameran kanssa nauttimassa viimeisistä (?) auringonsäteistä ja väreistä.
Sunnuntaina kamera on taas koetuksella, kun lähdetään käymään Lintsin Valokarnevaaleilla Edellisvuoteen luottaen en usko pettyväni. Käykäähän tekin, jos pääsette.
Ps. osallistukaahan mahtavaan arvontaan Myrikan Luutakomeron sivuilla! 


Translation:

Are you guys waiting for Halloween as much as I am?
I mean, waiting for Christmas is just nothing compared to this! :D

I've been crafting, decorating, planning our party and making spooky playlists! What would be better way to spend my autumn holiday, than fortify in my little cave with macabre things and my own weird thoughts!
Well, luckily I've also met my friends more and more ♥ Well, it hasn't saved me totally because all shopping malls we visited are bursting this lovely Halloween junk that I naturally can't resist...

This year I'm going to be very traditional Halloween character since I've always wanted to come out with this exact one! 
It's not going to be boring anyway ;)
This year we also have another party in addition to me and Jenni's own! I couldn't be more excited ♥

Autumn here in Finland is almost gone, and winter is on it's way. Last week I took my camera and commemorated the last colours and sunlight on film. Hope you enjoy my pics:)

4 kommenttia:

 1. Jihuu, näyttääpäs ihanalta tuo sun kämppäs jo nyt :) tässähän on vielä aikaa Halloween juhliin, mutta hyvä se on aloittaa hyvissä ajoin ;) Tehdään kakut jo päivää ennen valmiiksi tänä vuonna! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olihan tää postaus ehkä turhan aikasessa... tai no, ei mulle :D kohta se on taas jo ohi, buu. Vois kyl ennakoida ja tehdä asioita valmiiksi!

   Poista
 2. Voi miten kivoja juttuja!!^^ Itsekkin juuri pari päivää sitten hipelöittin Tiimarissa kaiken maailman halloween krääsää, mutta yritin malttaa mieleni ettei kaikki rahat tuhlaannu, kun olisi tarkoitus säästää ensiviikon kirjamessuille!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan fiksu päätös, mä oon tuhlannut jo aivan liikaa :D No mutta kestääpähän monet koristeet sitten ainakin monta Halloweenia putkeen, että on niitä huonompiakin sijoituksia ^^ Nyt pitää oikeasti säästää...

   Poista