lauantai 12. marraskuuta 2016

Syyskivaa

Ensimmäinen koulujakso saatu verellä, hiellä ja suunnattomalla paniikilla läpi...


..joten on ollut aikaa nauttia syksyn tapahtuma-antimista!

Valokarnevaalit Lintsillä kuuluvat pakollisiin menoihin, eivätkä ne tänäkään vuonna pettäneet. Ystäviä, ihania valoja ja kuumaa kaakaota! Laitteisiin ei viitsitty mennä palelemaan, kalseaa kun oli. Valokarnevaaleilla ei ole kyllä koskaan muuta lämmintä, kuin tunnelma. Ja se kaakao.

Halloween livahti aika äkkiä sormien lävitse. Fiilis ei ehkä tänä vuonna ollut niin katossa, kun koulustressi hengitti niskaan ja valmistautuminen koko juhlaan jäi vähän viime tinkaan. Muutenkin kyseisen juhlan krääsäpuoli kiinnostaa joka vuosi vähemmän. Tarvitsisin varmaan jotain siunatun kakaroita, jotta jaksaisin innostua moisesta :D

Mutta joka tapauksessa käytiin kavereiden Halloweenjuhlissa, sekä jatkoin itse sieltä keskustan Y31:n psykebileisiin tanssimaan Millan ja Jessen kanssa, mieheni jäädessä vielä pitämään kavereilleni seuraa :D 
Asu oli aika äkkiä kyhätty, mutta sentään onnistunut.

Empan ja Tommin Rick-patsas, josta olen ikuisesti kateellinen

Speedyn paluu ♥Sen sijaan seuraavana viikonloppuna pidimme tunnelmallisen tyttöjen Samhain-illan hyvän ruuan, perinteiden ja kummitustarinoiden merkeissä, hieman pienemmällä porukalla. Ilta oli oikein onnistunut ja itselleni ainakin jäi todella hyvä mieli! Tehtiin kaikkia herkkuja, kuunneltiin musiikkia ja juteltiin kaikkea enemmän ja vähemmän asiallista. 

Sain muun muassa Leenalta Tarot-tulkintaa, sekä pääsin itsekin tulkitsemaan muille ensimmäistä kertaa! Se oli hauskaa ja voisin tehdä sitä jatkossakin, nyt kun oma pakkakin on. Treeniä se vaatii kyllä vielä reippaasti.

Kaikkien testikuvien äiti... 

Yritimme myös Tanjan, Jennin, Nooran ja Leenan kanssa polttaa pihalla omaa kekripukkia... Noh, eihän se ihan niin helposti käynytkään, vaan saimme vain tuollaisen pahalta haisevan hieman joka puolelta grillatun pukinreppanan, joka ei syttynyt sitten millään. 
Esipaistettua pukkia.. x))
Heitimme kuitenkin asiaan kuuluvasti hyvästit viime vuodelle, ja esitimme pukille toiveemme seuraavaa vuotta ajatellen :p

 

Aamulla koomaillessa katsoimme vielä youtubesta Aavedataa, joka oli harvinaisen viihdytävä. JUPE!!

★ Osallistuin myös eräänä viikonloppuna elämäni ensimmäiseen larppiin! Kyseessä oli kavereiden järjestämä Samhain-spektaakkeli Mikkelissä, joka lopulta oli älyttömän hauska kokemus. Vaikka onkin pääosin kivaa olla minä, niin oli varsin vapauttavaa olla hetken aikaa joku muu! Pääsi lisäksi asianmukaisesti ryömiskelemään "autio"talossa sekä pimeässä metsässä. Seuraavakin larppi on näillä näkymin tiedossa joskus alkuvuodesta.


Hahmoni oli tällainen orjaksi kaapattu, orpo ja sätky noitaneito :p Olin asuun tosi tyytyväinen ja olenkin käytellyt tätä milloin missäkin. Hameen löysin edellisenä päivänä Fidalta, huppuhuivi on itse tehty ja kaikki muu kaapistani.

Syksy ja.. noh, villasukat. Yhdet tuli lahjaksi tehtyä. Onhan ne kivat, vaikka Anelmaisia en itselleni tekisikään x) Seuraavaksi vuorossa pitkät kissasukat itselle.


♥ Nauttikaahan yllätystalvesta! ♥

4 kommenttia:

 1. Multa jää valokarnevaalit joka vuosi väliin, kun käyn ennemmin laitteissa silloin kun on lämmintä. Mut ehkä mä vielä joskus :D Katson kuvia kateellisena joka vuosi.

  Toi huppuhuivitsydeemi on ihana! Mulle on tullut ihme viehtymys huppuihin, haluaisin vaan kääriytyä niihin ja vaeltaa kaduilla salakähmäisen näköisenä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huput on must! Mun villakangastakissani on vielä sellanen oikein Assassin's Creed henkinen jättihuppu, niin siinä on kätevä kulkea ja näyttää siltä, että alan kohta parkouraamaan ympäri kaupunkia xDD

   Toivottavasti joskus pääset Valokarnevaaleille, kun ne ovat ihan kokemisen arvoiset - MUTTA ei kannata mennä sinä viimeisenä ilotulituspäivänä, silloin sinne ei mahdu edes sisään.

   Poista
 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia tämä postaus täynnä! :) Paljon näyttää olleen kivaa puuhaa sielläpäin. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Talvi tuli vähän liian nopsaan minun makuuni, koska tämä syksy oli niin mukava. Yritän toki kuitenkin nauttia kerrankin kunnon talvesta täällä etelässäkin :p

   Poista