lauantai 30. syyskuuta 2017

October Rust


Syksy teki pesänsä sydämeen ennätysvauhtia, kylmien ja pimeiden iltojen aiheuttaessa kuuausia auki olleiden ikkunoiden sulkemisen, kellarin takkivaraston äkillisen ylösnousemuksen ja sukkahousujen denier-luvun kasvamisen. 

Rahahuolillakin voi käytännössä heittää muuttolintua, kun nappasin uuden toimistotyön koulun ohelle, kerrankin kohtuullisella palkalla. Aloin heti säästämään mm. kanteleeseen ja uuteen kameraan. Kyllä, meinaan kaiken kiireen keskelle hommata kanteleen :D Soitin kyseistä kansallisinstrumenttia lapsena, ja olen ikävöinyt sitä ♥

Niin ja valmistun näillä näkymin vuoden etuajassa :o Kunhan saan harjoittelupaikan kesäksi ja opparin aloitettua (olen jo valinnut aiheen), alkaa olla jo homma lähestulkoon pulkassa kun olen "vähän" ahnehtinut kursseja viime vuonna x) Tämähän sopii, en viitsisi homehtua kyseisessä oppilaitoksessa kovin kauaa. Opettajienkin ammattitaidottomuus hakee paikoin vertaistaan.


Syksy aiheuttaa myös jokavuotisen Type O Negativen ja punaviinin pyhän liiton (alkoholilla tai ilman ;)
 Kirjan bongasin sattumoisin kirjastosta, ja tarttui mukaan iltoja piristämään. Mielenkiintoinen ja traaginen tositarina. 
Syyskuun muuhun ohjelmistoon on kuulunut mm. 

• Pikkuveljeni häät ♥

Morsiuskimppu käteen tungettuna


• Kahdet babyshower-juhlat (dear lord.. xD Mutta oli yllättävän hauskaa kummassakin!) Kaikki vaan lisääntyvät.


Kauhujen Kävely Helsingissä, joka oli erittäin kiinnostava ja hauska. Kummitustarinoita, vanhassa vankilassa vierailu, murhapaikoilla käyskentely ja erilaisia salaliittoteorioita :p Kotikaupunkiaan voi näköjään katsella uudessa valossa vielä parinkymmenen asumisvuodenkin jälkeen.Pastabileet kaverin luona, kun oli saanut vähän tuliaisia Italiasta. Alkupalaksi, pääruuaksi ja jälkkäriksi ja pastaa... Ompahan kokeiltu.• Kalevalakoru-näyttely, kansainväliset suurmarkkinat sekä pakanalliset syysmessut, mahtava viikonloppu.Ilta jatkui pikkutunneille messujen jälkeen hyvien keskustelujen merkeissä, ja paikalle madeltiin Nooran kanssa seuraavanakin aamuna, mutta siellä oli aika tylsää ja puolet vähemmän myyjiäkin kun lauantaina. Turha reissu sen puoleen, mutta muutoin kokonaisuutena mukavat messut :)

Mukaan tarttui ovela hiirimatto, ja ensimmäinen kalloni (varis) ♥♥ Maksoin itseni kipeäksi, mutta toisaalta näissä on niin hirmuinen homma, että maksan mielelläni siitä että joku ainakin toistaiseksi tekee sen puolestani :D

♠♠♠

Autumn has arrived and there's no deny. I've enjoyed the fresh air, colors, books and red wine lately. 
Peter Steele-book I noticed from our library so of course I had to catch it. Interesting and tragic story, though.

I managed to get a part-time job besides my school, so goodbye money problems! I immiedately started to save for a new camera, my own kantele (Finnish zitser) etc. Yep I played kantele as a child an I've been considering to start playing it again :)

We visited autumnal pagan fair last weekend. I found my very first skull (crow) ♥ And a very clever mouse pad also :D 

4 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. :) Peter Steele- kirja pitää kyllä lukea jossain vaiheessa, oli mielenkiintoinen tyyppi ja musiikki loistavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Kirja oli kyllä aika... mielenkiintoinen, ei päässyt käymään tylsäksi :'D Oli se heebo paikoin melko sekaisin. Oma arvomaailma ei ihan täysin mene Peterin kanssa yksiin, mutta sympatisoin miehen persoonaa kaiken myllytyksen keskellä ja ymmärrän hänen tapojansa koittaa selvitä siitä kaikesta.
   Musiikki elää ikuisesti! ♥

   Poista
 2. Syksy on parasta aikaa <3 Kiva kuulla että opinnot etenevät hyvin eivätkä rahahuoletkaan kiusaa! Toi ovimatto on tosi makee, taidan haluta itsekin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oon oppinut nauttimaan syksystä enemmän ja enemmän viime vuosina <3
   Piti kahtoa kolmeen kertaan että mistä ovimatosta puhut, mutta se on varmaan tuo hiirimatto xDD vähänkö olis ovimattonakin räyhee!

   Poista