keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Unelmia ja toimistohommia

Karmea otsikko, mutta tuo biisi tuli mieleen tämän hetkisestä elämästä.


Alkuun hiukan kuvasaldoa alkusyksyltä. Pääsin yhden hutivuoden jälkeen osallistumaan taas Hämeen Keskiaikamarkkinoille. Tai nykyisinhän se on keskiaikafestivaali useastakin eri syystä, jotka jakavat mielipiteitä..:p Kuvia on runsaasti nähtävillä viime vuosien postauksissa, joten laitan nyt vain muutaman :) Mukavaa oli ja kavereita sekä ihasteltavaa riitti, kuten aina ♥

Myyjiä oli ylipäänsä huomattavasti vähemmän paikalla kuin viime vuosina, kuulemma hinnat nousseet liikaa. Soo soo. Toivottavasti tilanne paranee tulevina vuosina, jotta saadaan jengiä paikalle ja tapahtuma pidettyä pystyssä.

Perjantaina esiintynyt Metsatöll oli livenä varsin miellyttävä kokemus!


Ylisheriffi

Noora kaikessa maalauksellisuudessaan


Autenttisella kaavalla tehty, käsin ommeltu villamekkoni ei ole vielä täysin valmis asusteista puhumattakaan, joten en ole vielä luonnollisestikaan kuvauttanut sitä erikseen. Puin raakileen silti päälleni, koska saumat ovat kasassa. Rakastan tuota vihreää väriä ja mekko oli mukava päällä koko päivän :)


Miun ei pitänyt ostaa enempää soittimia, kun nykyisiinkään ei meinaa aika riittää (sähköpiano + kantele), mutta minä vahingossa huilun ja munniharpun. En ole toistaiseksi saanut kummastakaan yhtäkään järkevää saati mieltä ylentävää ääntä pihalle, ja kissakin alkoi kokeillessani näyttämään siltä, että nyt on parempi pistää pilli(t) pussiin :') 

Mutta on vaan soitteleminen niin kivaa ♥ Täytyy oikeasti hommata kunnon huilu, kun tuo nyt on lähinnä koristekamaa.

Supi tuli mukaan ♥

Muut shoppailut koostuivat erinäisistä mömmöistä ja kestovanulapuista 

Olen tuoksuhörhö ja nämä veivät tietysti sydämeni ♥

Ensi vuonna on tarkoitus mennä leiriytymään joko ihan autenttiselle tai semiautenttiselle puolelle. Katsotaan teenkö teltan itse vai tilaanko valmiina. Ensimmäisessä on melko lailla vaivaa ja jälkimmäinen maksaa hunajaa... Aika näyttää!


Täytekuva

Onnistuin hiljattain vakinaistumaan nykyiseen duunipaikkaani, joten tulevaisuuteni on kerrankin ainakin joksikin aikaa taloudellisesti turvattu. Tämä toki tarkoittaa täysiä työpäiviä, joten loput koulusta tulen suorittamaan melko lailla juosten kusten loppuun... Älkäätten siis ihmetelkö kun syksyllä blogimateriaalia esiintyy hiukan nihkeästi, kun teen tässä sosiaalista kuolemaa. Käsitöitä on tulossa ja ideoita riittää.


Päätin alkaa toteuttaa haaveitani sen sijaan että vain puhuisin niistä, joten vaikka mulla ei todellakaan tule olemaan aikaa yllämainittujen tekijöiden vuoksi mihinkään harrastuksiin, niin ilmottauduin ja osallistuin silti jousiammuntakurssille, jonka myötä voin myöhemmin liittyä seuran jäseneksi ja käyttää ratoja ♥ ♥ Tuleehan sitä nyt ihminen hulluksi jos ei tee mitään mielekästä, kuten ammuskele terävää hiilikuitua ympäriinsä.Minua kiinnostavat lähinnä perinnejouset, ja long bown aionkin hommata itselleni ♥ Modernimmat olympia -ja taljajouset eivät ole minun juttuni (opettaja sai väkisin maanitella minut kokeilemaan jälkimmäistä tuolla kurssilla, kun pelkäsin sitä vehjettä niin saamaristi :D)

Jouskaroinnissa minua ei niinkään inspaa se show-off ja "larppaus"puoli, vaan laji teknisenä ja henkisesti sekä fyysisesti kehittävänä harrastuksena. Vaikka onhan toki jousi yksi vanhimpia ja mielestäni kauneimpia esineitä, joita ihminen on valmistanut. Tarkoitus olisi osallistua jossain vaiheessa ihan kisoihinkin jos ja kun semmoisia järjestetään :) Jos nyt ikinä osun mihinkään (no kerran jo osuin, kuten kuvasta näkyy). Eläviä olioita en aio metsästää.

7 kommenttia:

 1. Onnea vakinaistumisesta! :) Ihanan näköinen bää-bää-sheriffi <3 Mukavaa että keskiaikapukusi etenee! Sellainen vähän arkisempana versiona olisi varmasti ihana vaate syksyisin ja talvisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän :) Joo siis kyllä, haaveilen että arkikäyttöönkin lisäisi villaa ja muita luonnonmateriaaleja ♥ Olen läpeensä kyllästynyt kaikenmaailman halpaan muoviin, jota naisille myydään. Totesin yksi päivä että voisin alkaa käyttää miesten vaatteita, kun sieltä saa laadukkaampaa tavaraa... Itse ommeltu vaatekaappi olis poikaa, jos ehtisi ja osaisi :D

   Poista
  2. Pitää vielä Sheriffistä kertoa, että se huvitti pitkin päivää kun järjestyksenvalvoja talutteli sitä, ja hän päätti välillä pistää liinat kiinni johonkin keskelle tietä. Sitähän ei saa kovin helpolla liikkeelle siitä :D Minä määrään!!

   Poista
 2. Voi hitsi, kävin tuolla kojulla, josta olit tuoksut ostanut, mutta jotenkin missasin ne kun keskityin ihmettelemään shampoita ja muuta. Minkä tyyppisiä nuo on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie bongasin ne heti :D Nämä mitä ostin on molemmat tällaisia aika raikkaita ja sitrustyyppisiä, vähän vaikea kuvailla tarkemmin. Varsinaisiksi päivittäiskäyttöön tarkoitetuiksi hajuvesiksi näistä ei välttämättä ole, mutta suihkin näitä aina välillä vapaapäivisin johonkin kohtaan tsemppaamaan itseäni :D ♥

   Poista
 3. Oh...meillä on tyhypäivässä jouskarointia niin pääsee tutustumaan kotikaupungin harrastusmahdollisuuksiin💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, mahtavaa :) mä pystyn jatkamaan vasta marraskuussa, kun sunnuntai on ainoa alkeistreenipäivä johon pystyn osallistumaan ja nekin on vähän kortilla :/

   Poista