perjantai 26. lokakuuta 2018

October Rust


Syksy on ollut varsin pitkä ja kaunis tänä vuonna, mutta koska meikäläisellä on vapaa-aikaa noin yksi (1)  tunti päivässä, ei siitä ole kerinnyt juuri saamaan irti. Enää 8 viikkoa koulua, sitten miun lähitunnit on kokonaan ohi!!


Tänä vuonna on myös sellainen poikkeuksellinen tilanne, ettei minkäänlaisia varsinaisia Halloweenjuhlia ole lainkaan tiedossa, kun itsellä ja kaikilla on jotain muuta. Yleensä juhlia on ollut kahdet tai kolmet. Ei sillä, että olisin ehtinyt minkäänlaista kostyymia edes kasaamaan :') Suunnitelma oli kyllä, mutta se toteutuu sitten ensi syksynä, kun koulu on lopullisesti taputeltu.

Syksyn mieleenjäävimmät viikonloput ovat koostuneet kotimaan seikkailuista.

Paavolan tammella vierailimme Jennin kanssa elokuussa. Vaikuttava puu - jonkin matkaa metsässä käveltyämme, keskellä kuollutta kuusikkoa, tervehti meitä suuri ja vehreä tammivanhus. Vietimme pitkän ja rattoisan tovin sen katveessa ♥
Siitä jatkoimme jonkun matkan päähän kummastelemaan pronssikautisia hautoja. Sen jälkeen saatiinkin kaivella hirvikärpäsiä päistämme...♣ Nooran ja Aallottaren kanssa vierailimme Astuvansalmen kalliomaalauksilla. Olen nähnyt maalauksia ainoastaan kerran ja hiukan pienimuotoisemmin, joten näky oli todella vaikuttava.
Paikka oli muutenkin aivan huikea. Kiipesimme korkealle ihailemaan auringonlaskua ♥

n. 5000 vuotta vanha kädenjälki oli jotenkin mykistävin näistä kaikista. 
We were here ♥


Muuta kivaa:

♣ Linnanmäen IIK-week. Olihan se vähän semmoinen halloween-krääsäjuhla eikä siellä tapahtunut mitään kovin ihmeellistä, mutta kannattihan se käydä vilkaisemassa ja syömässä hattara, kun Valokarnevaalit jäivät tänä vuonna välistä.


♣ Poets of the Fallin ja Turmion Kätilöjen keikka. Loppuvuonna on tulossa vielä Nightwish, Amorphis+Myrkur, Moonsorrow ja Phantom of the Opera ♥♥♥ Jopa ensi vuodelle on muutama keikka jo plakkarissa. Nummi -ja Tuskakiinnityksiä odotellaan.

Keikkapaikoista puheen ollen, minua ei harmita lainkaan, että Nosturi puretaan pois, olen aina pitänyt sitä ahdistavana paikkana. Viime kertainen kokemus sieltä sinetöi kaiken; kaveri lentää vallattoman pitin takia (sen ulkopuolelta) päin seinää ja järkkärit vaan pläräävät puhelinta, emmekä saaneet mistään apua yrityksistä huolimatta vaikka kaveri pyörtyi ja polvi aukesi. Jälkeenpäin viesteihimme ei vastattu mitenkään. Hyi!
Koitetaan nyt kuitenkin kestää vielä pari keikkaa siellä ^^

♣ Ystävien synttärijuhlia on monin kappalein takana ja tulossa.Viikonloppuisinkaan ei siis saa juuri levätä laakereillaan, mutta juhlitaan nyt hyvän asian puolesta.


Yritin epätoivoisesti luoda pientä ja nopeaa tunnelmaa kotiinkin pienillä mobileilla. 


Tämän klassikkokirjan löysin Lintsiltä, ostin pois kuljeksimasta kun tuo on pitänyt muutenkin hommata itselle :) Hyvin viihdyttävä ja samalla myös historiallisesti + kulttuurillisesti sivistävä, suosittelen!


Meinaatteko pukeutua juhliin tänä vuonna? Miten muutoin Halloweeninne / Kerinne / pyhäinpäivänne vietätte? Piristäkäähän harmaata arkeni tarinoilla ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanan näköisiä nuo luontokuvat! Kalliomaalaus nyt etenkin, huh :D Varmasti vaikuttavaa nähdä jotain noin vanhaa ihan kouriintuntuvasti. Syksyt tuppaavat aina olemaan kiireisiä, mutta ihanaa että olet ehtinyt nauttia edes jonkun verran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ♥ Minäkin istun tässä käytännössä siksi, että nuo ihmiset selviytyivät. Se antaa jonkinmoista perspektiiviä ja lohtua elämään :)

   Jep, syksyisin saa kyllä painaa hommia ihan urakalla, vaikka lepo olisi se mitä tässä tarvitsisi. Ehkä ensi syksynä...

   Poista
 2. Oih! Itsekkin haluaisin joskus kovasti käydä Paavolan tammella. On se kyllä komea ilmestys. Jospa sitä ensi kesänä pöräyttelisi sinne. Itse tullut tässä vieteltyä ennakkoon halloweenia sen verran että kurpitsoita kaivertanut ja netflixistä katsonut kauhua. Ke-To yötä ja päivää tässä odotellessa, kerrankin sattui sopivasti ettei ole töitä silloin... :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, lucky you kun saat lomailla/juhlia oikeaan aikaan :) Mä olen tässä yrittänyt sapattisiivoilla minkä ehdin, tyhjensin käytännössä puolet vaatekaapistani eilen kierrätykseen xD Jos sitä vaikka yrittäisi vielä leipoa jotain hyvää nyt viikolla ♥

   Poista
 3. Myö käytiin viime viikonloppuna Halloweenia viettämässä toisella paikkakunnalla, oli hauskaa! Olot oli kyllä sunnuntaina sen mukaisetkin, krmh... :D Pukeuduin Ariel- merenneidoksi ja mies pukeutui mafiosoksi. :) Mukava oli lukea siun kuulumisia ja voi vitsit, miten upea tammivanhus! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, välillä olot ovat ihan paikallaan varsinkin hauskan illan jälkeen :D Kunnon naamiaisia kaipaisi taas itsekin! <3

   Tammivanhus oli symppis, kannatti ajaa kilometrikaupalla katsomaan sitä :) Enemmän kotimaan seikkailuja olisi haaveissa tehdä, täällä etelämmässäkin olisi vaikka mitä nähtävää!

   Poista