sunnuntai 13. tammikuuta 2019

Beginnings


Tammikuu. Iltapäiväehdet kiljuvat kilpaa ihmisiä ryhdistäytymään ja laihtumaan. Kuntosalit kansoittuvat vakikävijöiden kiusaksi, ja postikustit kantavat selkä vääränä terveystuotteita elämäntaparempan tehneiden kansalaisten ulottuville.
Joka vuotisille hairahduksille on helppo nauraa, mutta onhan se nyt ainakin minun mielestäni aika hienoa, että ihmiset saavat joukolla itseään niskasta kiinni edes sen kerran vuodessa :p Vaikka prosentti olisikin aika pieni niillä, joilla tavat tulevat jäädäkseen. 

Myönnän että uuden vuoden mukanaan tuoma innostus on hiukan tarttunut allekirjoittaneeseenkin, vaikka en olekaan tehnyt mitään suurempien linjojen lupauksia. Syksy oli niin kammottava, että yritän nyt imeä elämää sisuksiini ♥


Rakentelin uuden kotistudion, tuo taustakangas on niiiiin ♥♥♥♥
Ja tuo Punkraven mekko. I'm going to wear the shit out of it. 


Tavoitteenani vuodelle 2019 on koulun päättämisen lisäksi:

♦ Harrastusten eteenpäin vieminen; niihin kuuluu niin musiikkia, liikuntaa kuin taiteiluakin eri muodoissaan ♥ Aikeinani on toki raportoida myös blogin puolella näistä uusista jutuista.

♦ Terveyden asettaminen etusijalle. Se rapistui aika lailla loppuvuodesta niin henkisesti kuin fyysisesti, ja toipuminen tästä on edelleen käynnissä. 
Peruskunnon palauttaminen on onnistunut jo nyt ihan hyvin kun työpaikka käytännössä maksaa mun kuntoiluni (Smartumi-setelit), ja ruokavaliokin on aika lailla ok :) Terapia pitää aika hyvin huolta tuosta henkisestä puolesta.

♦ Käsitöitä on kovasti suunnitteilla... kuten aina :p Ajattelin opetella itse tekemään kauniita ja omaan tyyliin sopivia perus-arkivaatteita, kun tähän saakka olen keskittynyt enemmän juhlavampiin kolttuihin tai cosplayyn. Turha shoppailu kun on jäänyt käytännössä kokonaan, niin samalla voi panostaa peruskaavoitukseen ja laadukkaisiin materiaaleihin.

♦ Osallistua rohkeasti erilaisiin tapahtumiin, käydä uusissa paikoissa, lukea paljon kirjoja, blogata, etc. 

Viime vuoden koostetta en jaksa kovin suurieleisesti erikseen riipiä kasaan, sillä ne vähäiset kohokohdat löytyvät jo täältä blogista. Meni kyllä koko vuosi ihan kullinluikauksessa ja syksy pelkässä sumussa, huhheihaa. Laitetaan nyt kuitenkin jotain tähän.

Parasta vuodessa 2018

• Göteborgin reissu + Wardruna ystävien kanssa
• Ylläksen matka avokin kanssa,
• Kaikki keikat, joita kertyi 20kpl
• Ulkoilut ja seikkailut, historialliset kohteet
• Oopperan Kummitus ♥

Mitä tästä opimme, kannattaa ehkä useamminkin lähteä kotoa :p
 ↑ Kuvat: Aallotar ↑


Parhaat biisit -18

Bloodred Hourglass - Six Feet Saviour
Auri - The Space Between
Amorphis - The Bee
Moonsorrow - Pimeä
Danheim - Gripir
Dimmu Borgir - Lightbringer
Wardruna - Odal
Myrkur - Skogen skulle Do
Heilung - Krigsgaldr


Mitä sinä toivot vuoden 2019 tuovan sinulle? ♥PS. Kuten jotkut ehkä huomasivat Selena vaihtui Hiidenneidoksi niin täällä kuin Instagramissa :) Hieman itselleni merkityksellisempi nimimerkki, jota ei juurikaan ole näkynyt muilla käytössä joten omin sen. 

4 kommenttia:

 1. Tavoitteesi kuulostavat hyviltä ja ennen kaikkea realistisilta :) Itse ainakin huomannut, että turha asettaa rimaa liian ylös. Pienet askeleet ovat parempia. Tuo mekko on ihana *___* restylelläkin on joku mesh-kuu-viritelmä, josta tykkäsin paljon. Ja studio on kyllä aivan näköisesi! <3

  Jos vuosi 2019 on parempi kuin viime vuosi, olen tyytyväinen. Opettelen muodostamaan uudelleen terveen suhteen ruokaan ja ompelen enemmän. Se aloittaminen on joskus vaikeaa, mutta saan niin isoa mielihyvää vaatteiden tekemisestä (ja käyttämisestä!) että yritän usuttaa itseäni vielä vähän useammin projektien pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienet askeleet nimenomaan :) Kertarykäisyllä harvoin syntyy pysyviä tuloksia. Syömisenkin kanssa olen lähtenyt sillä mentaliteetilla, mitä olen oikeasti valmis omaksumaan päivärytmiini pidemmän aikaa, kun tammi -ja helmikuussa :D Olen oppinut sekä muiden virheistä että omistani.

   Uskon että 2019 kohtelee sinua hyvin ♥ Se että tekee jotain mielekästä, on jo iso askel. Mä vaan odotan että saan tän koulun hemmettiin tästä, niin pääsee itsekin taas harrastamaan vihdoin ja viimein.

   Poista
 2. Onpa ihana postaus kuvineen kaikkineen! Realistiset tavoitteet ovat hyviä, ne on helpompi saavuttaa ja niiden saavuttaminen kannustaa jatkamaan samaan malliin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla ♥ Juu, kannatan maltillisia tavoitteita. Isommat muutokset kannattaa mielestäni tehdä todella maltilla ja välietappeja käyttäen, varsinkin kun elämäntapamuutoksista puhutaan. Itsekään en pidä tiukkaa aikataulua tavoitteistani, esimerkiksi että "tänä vuonna on pakko saavuttaa tämä ja tämä", koska tiedostan että koulu vie aikani ainakin touko -kesäkuulle. Koitan pikkuhiljaa omaksua harrastusrutiineja päiviini :)

   Poista