sunnuntai 24. marraskuuta 2019

Marras

Raukean sumuisia loka -ja marraskuun iltoja on vietetty vaihtelevissa mielentiloissa.
Taannoin loppuvuodelle nostettu Kuolema - kortti todella lunastelee itseään sekä käytännön tasolla että teoriassa. Ensi vuosi tulee todennäköisesti olemaan isojakin muutoksia täynnänsä, mikä on hyvä juttu - muutos on elinehto, mahdollistaa kehittymisen ja itse pidän siitä, että asiat muuttuvat joskus radikaalistikin.



Halloweenbileitä oli tänä vuonna vain yhdet Nooran luona. Menin autolla kyytiläisteni kera, joten ei tullut läträttyä muilla kun sokerilitkuilla.
Halusin käyttää aikanaan kirppikseltä löytynyttä huiviyhdistelmää, luoden niistä tuollaisen gypsymäisen asun.
Seura oli mitä mainiointa ja kotiuduttiin autolla Batteryn voimin vasta pikkutunneilla!






Tukka on muuttunut punaisesta enemmän ruskean sävyiseksi. Vähän se vielä punertaa liikaa, koska alkuperäinen käyttämäni ruskea henna muuttui sinivihreäksi (wtf), joten se karmaiseva sävy oli sitten alta aikayksikön taitettava pois taas punaisella hennalla.
 Vaikka punainen sopiikin minulle hyvin, olen lopen kyllästynyt siihen eikä se tunnu tällä hetkellä luontevalta.
Hassua muuten, miten tutut ja tuntemattomat kokevat asiakseen kommentoida hiusmuutoksia isolla kädellä. Ei minua kiinnosta, mitä mieltä muut ovat vaan olen sellaisessa kuontalossa ja värissä, mikä itsestäni tuntuu kivalta :D Ihminen (ainakin jossakin määrin) ilmentää ulkoisesti sisäistä maailmaansa, eikä se minulla ainakaan pysy muuttumattomana.

Askartelen asusteita ensi vuoden keskiaikafestareille. Minulla tulevat viikinkijutut suoraan sanottuna korvista ulos, koska aihetta puskee eetteriin joka tuutista, mutta hyvä kuitenkin aloittaa ajoissa.

Ompelin kauratyynyjä myyntiin eläinsuojeluyhdistykselle. Nämä ovat helppotekoisia ja myös hyvä joululahjaidea meille kaikille some-niskailijoille, vink vink. Nuo printit ovat niin söpöjä!



Syksyn parhaihin juttuihin lukeutuu ehdottomasti Wardrunan konsertti Helsingissä ♥ Mehän otimme jo varaslähdön kyseisen bändin kohdalla viime vuonna Göteborgissa, ja tämä toinen kerta kotikentällä koettiin ihan eturiviläisinä. Kokonaisuus oli vähintäänkin yhtä valloittava, liikuttava ja mykistävä kuin ensimmäinenkin. Erityisesti Solringen ja Snake pit poetry jäivät mieleen, mutta Voluspá vei kyllä voiton, kun ihan oikea susi vieraili lavalla Einarin seurana ♥ Voiko olla mitään niin siistiä, ei kyllä voi!




Pitkäaikaisen haaveen täyttymys oli myös viime lauantainen Blutengelin keikka, oijoi ♥ Industrial-ilta Nosturissa oli kokonaisuudessaan aivan loistava, ja itselleni virkistävää vaihtelua pitkästä aikaa -  musiikkimakuni on nykyään pääosin hiukan erilainen, mutta takavuosien lukijat ja kaverit ehkä muistavat, miten iso juttu Blutengel oli minulle aikoinaan ja sillä on edelleen paikka sydämeni synkiönurkkauksessa :D Tulin tästä keikasta jotenkin erityisen onnelliseksi, tanssin jalkani kipeiksi, ääni on mennyttä ja edelleenkin on goottihymy pyllyssä, kun ajattelen sitä.

Se on muuten myös hassua, kun kuulee väillä syyllistämistä siitä, minkälaista musiikkia kuuntelee. Itselleni esimerkiksi Equilibrium ja Blutengel ovat sellaisia, joista tulee joskus kommenttia, josta huokuu asenne, että kun kerran kuuntelen "oikeaa" musiikkia, miten voin kuunnella jotain näin naurettavaa ja kevyttä! En itse käsitä, miten se on keneltäkään pois, jos haluaa pitää hauskaa, nauttia tanssimisesta, eri äänimaailmoista, musiikin tuomasta tunnelmasta ja absurdeistakin mielikuvista. Sehän on ihan parasta! Saattaahan joku liikuttua vaikka Pizza Enricosta, jos se tuo tunteet pintaan ja esimerkiksi huikeita muistoja + elämänvaiheita mieleen ^^ Sen olen elämässä oppinut, ettei kannata kulkea minkään kuvitteellisen katu-uskottavuuden lieassa kunnioituksen toivossa, vaan olla oma itsensä ♥



Olen ollut kivihöpö viimeiset pari kuukautta. Siivoillessa ja karsiessa kiviä on löytynyt enemmän kun mitä muistin niitä olevankaan, ja täydensin kokoelmaani muutamalla asianmukaisella kristallilla. Sen lisäksi tilasin niille eräältä brittiläiseltä käsityöläiseltä edustavan puuhyllykön :) Oli tarkoitus tehdä tuollainen itsekin, ehkä teenkin toisen vastaavan.

2 kommenttia:

  1. Hiidenneito <3
    Sun muuntautumiskykysi ja luovuutesi on ikuinen inspiraation lähde.
    Pidä oma polkusi.
    Oli kiva palata syksyn tunnelmiin tämän postauksen myötä. Wardruna ja Tihu-hukka oli ihan parasta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista ♥♥ On ollut kyllä mukava syksy yhdessä :) pidetään oma polkumme ♥

      Poista