lauantai 29. helmikuuta 2020

It can't rain all the time

Helmikuun nimi kuulemma juontuu puissa helmeilevistä jääpisaroista. Ihana ajatus ja niin kovin kaukainen, kun etelä-Suomessa vesi lotisee ja myrskytuuli ulvoo nurkissa.

Tunnelmaa on joskus haettava aivan muualta :D


Varastimme itsellemme vähän oikeaa talvea toissa viikolla, kun vietimme pienellä porukalla Lappiviikon. Vaikka rinteessä tuli hiukan perseiltyä (lievä niskavamma sekä henkkoht mustelmaennätys), en olisi voinut saada parempaa terapiaa tähän väliin, kun läheiset ja taikatalvi ympärillä ♥

Viime viikonloppuna taas nautin hyvästä seurasta (ja Kuin_ikuisen yökyläilystä) Moonsorrowin keikan yhteydessä ♥ Kyseinen keikka teki todella onnelliseksi, kun nyt olen kuullut kaikki suosikkini livenä yhtä lukuunottamatta. Seuraavia keikkoja saakin hiukan vartoa, kun mitään erityistä ei ole kiikarissa. Nummi ja Tuska ovat harkintalistalla.
Oletko sä menossa keikoille tai festareille?

Kiitos kauniista tulppaaneista

Olen suunnitellut ja aloitellut myös paljon kässää! Jonossa on ainakin...

•Uusi keskiaikamekko leveämmällä helmalla + villainen päällysmekko + kasa pellavaisia alusmekkoja
•Joogahousut
•Yksi kuvausmekko (sneakpeek alla, ei ole vielä läheskään valmis mutta ehkä saatte käsityksen minkälaista henkeä tähän haen :)
• Neulostöitä


Lisäksi opettelen käyttämään polttokolvia. Tällä saa tehtyä vaikka ja mitä osaavissa käsissä. Vielä en voi omiani sellaisiksi sanoa, mutta reenataan.


Työstressi ei ole kadonnut mihinkään, mutta suunnitelma selkenee koko ajan ja parempaa kohti mennään.
Muistakaa ihmiset hinnoitella itsenne ja työnne tarpeeksi korkealle, sekä pitää huolta kaikista oikeuksistanne. Mikäli työnantaja ei tajua arvoasi, paikka ei myöskään ole sinun arvoisesi! Sen asian jos jonkun olen oppinut tässä vuosien varrella.

6 kommenttia:

 1. Voi vitsi, polttokolvaaminen on ihan parasta ja tosi nätti kuva näyttäisi olevan tuloillaan! Tähän mennessä olen itse polttokuvioinut pari pannunalusta, mutta paljon muutakin huvittaisi tehdä. Olisi hienoa oppia tekemään polttamalla vielä varjostuksia yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, se on ihanan terapeuttista :) Pannunaluset kuulostaa kivoilta, mä en oikein tiedä mihin näitä pitkulaisia käyttäisi, mutta voihan näitäkin toki tunkea pannun -tai lasinalusiksi :D Tuo varjostusten tekeminen on kyllä haastavaa, käden täytyis harjaantua vielä aika tavalla siinä, minkälaista jälkeä saa milläkin kolvipäällä.

   Poista
 2. Oi miten ihanalta näyttää tuon mekon helma! <3 <3 Hameena toimisi myös hyvin. Onpa ihania kuvia muutenkin, täällä on tosin huomattavasti talvisempaa kuin siellä etelässä. :D Mie menen kesällä ainakin KuopioRockiin ja John Smithissä ois To/Die/For, niin siellä ehkä myös. Tosin melkein päiväreissu pitäisi tehdä, viimeksi siellä oli niin jäätävät jonot ja pelkästään yksi bussi kuljettamassa tuhansia ihmisiä pois alueelta yöllä, et mieluummin omalla autolla liikkeellä elleivät ole saaneet parannettua yhteyksiä festareiden ajaksi siellä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Voi ei, nuo jonot on kyllä ärsyttäviä, oma auto on monessa paikkaa kätevämpi. Mä oon myös varannut Nummen ajaksi sisämajoituksen Kauhajoelta, mulla ei hermo riitä enää telttailuun jos on paska sää enkä saa nukuttua :D Meitä on ainakin kolme alustavasti lähdössä, niin voidaan sitten vaihdella kuskeja kun ajetaan festarialueelle ja takaisin kylään. Tottahan se on että tunnelma on erilainen kun ei yövy alueella, mutta itse en koe enää menettäväni mitään siltä osin, kun sen verran monta vuotta jo festaroitu menemään :D

   Poista
 3. Minäkin olin viikon Lapissa nauttimassa talvesta, oli kyllä ankeaa tulla etelään sateen keskelle :D Kohta pitää varmaan alkaa harkitsemaan muuttoa pohjoiseen, ärsyttää nämä vesikelit.

  Mä meen ensi viikolla katsomaan ekaa kertaa Apocalypticaa. Ja kesällä olisi ihanaa päästä ainakin KuopioRockiin, siellä oli tosi hyvä artistikattaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muuttaisin varmaan heti pohjoiseen jos ei sosiaalista elämää tarvitsisi :D Vaikka toisaalta inhoon kylmää...

   Kuumottaa kyllä vähän nämä festarit tän tautitilanteen kanssa, toivottavasti kesällä ei peruunnu enää mikään ja pandemia on ohi, kun muuten on kyllä piru merrassa ja kesä pilalla :/

   Poista