perjantai 11. marraskuuta 2022

Spookshow Baby


Kekrien ja halloweenien juhlinta meni vähän reisille, koska oli niin kiire kaiken muun mahdollisen kanssa. Olin mm. varsinaiseksi juhlapäiväksi lupautunut eräälle yölliselle varastotyökeikalle, jossa saatiin rahaa eläinyhdistykselle, joten kaikki sen illan juhlat skippaantuivat osaltani. Sentään kyseisen varaston työntekijät olivat pukeutuneet ja osittain koristelleetkin varaston halloween-teemaisesti, ja kyseinen työ-yö kului Batteryn ja surkean huumorin siivittämänä.

Isoin fail taisi olla, etten ehtinyt edes lempitapahtumaani valokarnevaaleille! Jatkossa täytyy järkätä ohjelma vähän fiksummin ja ennakoida.


Saimme myös erään helvetin pitkän ja helvetin raskaan prosessin vihdoin päätökseensä, ja nyt vasta alkaa kunnon toipuminen vuosien piinasta. Energiatasot ovat olleet kovin matalat, kun olen ollut viimeisen kuukauden niin kertakaikkisen paskana kaikesta aiheeseen liittyvästä painolastista. Mutta juuri nyt olen toki hyvin kiitollinen siitä, että monikin asia kääntyi tänä vuonna lopulta parhain päin omassa elämässä ♥

Vaikka ei juhlimaan tai naamiaisiin päässyt, niin matalamman profiilin tunnelmointi sentään onnistui. Tässä muutamia omia tunnelmakuvia ja koristeluja lokakuulta. 


Otin noita lyhtykuvia alunperin tekoälypostauksen "kaveriksi", mutta en sitten jaksanut erikseen postata niitä rinnakkain. Kuvat ovat kyllä mieleeni!



Nämä kurpitsapohjat taisin ostaa jo toissa vuonna, mutta nyt vasta sain inspistä tehdä niille jotakin. Päädyin maalaamisen jälkeen vetämään niille överiglitterit niskaan! 

Leipaisin parille kaverille myös hatusta halloweenkakun, jossa päämakuina olivat appelsiini ja suklaa.


Kerkisin onneksi tänä(kin) vuonna osallistumaan Secret Pumpkin -lahjarinkiprojektiin. Kaikki osallistujat taisivat tänä vuonna saada paketin niiltä henkilöiltä, joille viime vuonna oli lähettänyt paketin? :D Oma pakettini oli lähtöisin Rovaniemeltä asti (kiitos TiiaVee!!♥), ja se sisälsi karamelleja, kynttilän, löylyveteen laitettavan yrttipussin, teetä, saippuan ja makusiirappia:) Kaikki nämä tulivat erittäin tarpeeseen ja lämmittivät mieltä.

Oman pakettini lähetin Marulle, tuosta hänen postauksestaan selviää, mitä siellä oli!

Lähimmäksi varsinaista juhlintaa päästiin loppukuusta, kun kauan odotettu Heilung saapui stadiin. Kokemus oli mieletön, ei sitä oikein voi kuvailla. Ehdottomasti vaikuttavimpia live-elämyksiä, missä olen ollut todistamassa ♥ 

Onko teillä mitään kivuuksia vielä loppuvuodelle tiedossa?

2 kommenttia:

  1. Your pictures are very beautiful! And like the cake too, I bet it was very tasty :) I'm sorry you didn't make it to the carnival, (we also celebrated at home), but I think the concert made up for it ^^ This secret pumkin is a very good idea, I will definitely try it next year, it looks like fun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you :) Definitely try Secret Pumpkin -thing next year, it was so much fun! I hope you also had good time celebrating at home. It is very good option sometimes. I'd like to arrange a party next year when there's more time and energy.

      Poista