keskiviikko 29. elokuuta 2012

Liebster Award & New Hair

Kiitokset haasteesta Lady Satinille!:)

Heitän samaan syssyyn hieman absintinhuuruisia tukkakuvia, kun tuli hieman leikeltyä ja läträttyä (siis värin kanssa, ei sentään absintin.)

This challence is now only in finnish, sorry :) But there's also some pics of my new green hair!

Säännöt:
1. Kerro 11 faktaa itsestäsi
2. Vastaa kysymyksiin, jotka haasteen antaja on sinulle antanut
3. Tee 11 uutta kysymystä seuraaville haasteen saajille
4. Valitse 11 haasteen saajaa


1. 11 faktaa minusta:

1.Ajattelen lähes aina englanniksi. Se on outoa, koska tosielämän englantini on surkeaa!

2.Tulen parhaiten toimeen puheliaiden ihmisten kanssa, vaikkei ehkä heti uskoisi. Jos tapaan samanlaisen ujon ihmisen kuin minä, meillä ei oikein ole mitään puhuttavaa :p Avaudun itsekin kunnolla vasta kun huomaan, että toinen on avoin.

3.Minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta. Ajatus itsestäni äitinä on hyvin, hyvin vieras. En myöskään koe oloani luontevaksi lasten kanssa, ja olen aina ollut aivan katastrofaalisen huono lastenhoitaja! Plus en oikeasti tiedä mitään kammottavampaa, kun pilalle hemmotellut ipanat vailla käytöstapoja. Ehkä minusta joskus tulee äiti, jos ihme tapahtuu, mutta ei ihan lähiaikoina. Joten loppuu jo se utelu ja painostus, perkele xD

4.Tupakoin satunnaisesti, lähinnä seurassa, vaikka pelkään keuhkosyöpää yli kaiken. Logiikka=? Salailen myös usein polttamistani, kun mikäkin teini.

5.Kärsin kroonisesta matkakuumeesta. Haluan ensisijaisesti Skotteihin ja Englantiin. Tahdon nähdä kaikki maailman linnat!<3 (Ihan realistinen tavoite). Kaukaisimpia haaveita ovat sitten esim. Kioto ja Venetsia. Saatan kuluttaa tunteja vain huokaillen katsellen kuvia kaikista kohteista. Onneksi äitiliini juuri lupasi mahdollisesti lähteä kanssani Roomaan keväällä :))
Matkaseuraa otetaan silti vastaan, varsinkin ensiksi mainittuihin kohteisiin!

6.En hirveästi tykkää uimisesta oikein missään. Luonnonvesissä pelottaa kaikenmaailman iilimadot ja se ettei pohjaa näy, ja sitten taas uimahalleissa kaikkien ihmisten hikivanat :'D Ja vesi on harvoin missään niin lämmintä, että vilukissa suostuu edes harkitsemaan asiaa.

7.Olen asiakaspalvelijana täysi sukka. Olin joskus töissä kaupan kassalla, ja en kertakaikkiaan pysty olemaan vittuilematta takaisin ihmisille, jotka luulevat tietävänsä kaiken :D Yritin kyllä, mutta suustani vain karkaa väkisinkin kaikenmaailman törkyä. Olenkin nyt suosiolla pysytellyt kaukana asiakkaista (paitsi mun ihanista ompelu-tms. asiakkaista tietenkään).

8.Koneet saavat minut sokean raivon partaalle. En voi kuvitella mitään ärsyttävämpää, kun se että mikä tahansa kone, jonka ainoa tehtävä on toimia, EI TOIMI :D Olen elämäni aikana hajottanut kotona sekä konttorissa näppäimistöjä, puhelimia, kaukosäätimiä... En muutoin ole millään lailla väkivaltainen luonne, mutta päässäni vain sumenee kun on kyse laitteista.

9.En ole makean perään yhtään. Syön karkkia ehkä muutamia kertoja vuodessa, enkä juuri koskaan osta sitä itselleni. Suolaa sen sijaan vedän taas senkin edestä...

10. Ostelen lahjoja ihmisille pitkin vuotta, kun sattuu silmään jotain sopivaa. Säästyn joulun ja synttäreiden aikaan yllättävän monelta hepulilta, kun kaikki on jo valmiina. Teen myös kortteja aina kun mulla on tylsää, eli niitäkin löytyy kunnioitettava läjä.

11.Haluaisin pelata kaikenmaailman tietkone -ja Xbox pelejä, mutta olen niin huono häviäjä että luovutan aina lähes samantien. Myös kaksinpeleissä suutun esim.miehelleni lähes aina jos hän voittaa xD Moninpeleissä häviäminen ei kuitenkaan haittaa.

Uusi rakkauspaita! Pienen säädön jälkeen, koska Spiral. Kannattaa suosia Spiralin vaatteita, jos tahtoo hieman haastetta elämään ja tekemistä käsille; mun on ainakin joka kerta pitänyt ommella Spiralin vaatteet itse loppuun asti kun saumat on ihan kesken, eikä vaate istu mistään kohtaa xD

2. 11 kysymystä minulle

1.  Mikä elementti kuvastaa sinua parhaiten tai mikä on sinulla lähinnä sydäntä (maa, ilma, vesi, tuli)? Miksi?
Se on oikeastaan aina ollut tuli, jollain tapaa. Ensinnäkin palelen jatkuvasti kesät talvet, ja rakastan lämpöä, jota tuli tuo. Lisäksi se on visuaalisesti maaginen ja rauhoittava elementti, voisin tuijotella sitä illat pitkät. Se yhdistää ihmisiä nuotion ääreen luonnon helmaan, sitä katsellessa ajatukset selkiävät. Kynttilät luovat sekä kodikkuutta että juhlaa. Tulen avulla saa myös pirun hyvää ruokaa :D Muistan lapsena jostain syystä pelänneeni tulta ja tulipaloja ihan neuroottisesti, ja olen kyllä edelleen tarkka siitä että kynttilät sammuvat kunnolla ja ettei kukaan heitä kyteviä tulitikkuja roskiin tms. Tuli on mahtava elementti, kunhan sitä muistaa kunnioittaa.
Maa tulee hyvänä kakkosena. Rakastan metsää, luontoa ja kaikkia sen antimia.

2. Jos saisit ihan minkä kyvyn tahansa, minkä haluaisit? Miksi?
 Voisin mieluusti muuttua näkymättömäksi, niin helpottaisi hieman aina kun taas nolaan itseni jotenkin ^^ Olen myös armoton kyylä, joten voisin tällöin mennä vakoilemaan kaikkia hyviä keskusteluja.

3. Jos saisit kertoa vain viidellä sanalla millainen ihminen olet, mitä sanoisit?
 Kauneutta kaipaava eskapisti, ikuinen lapsi

4. Ketä ihmistä ihailet eniten maailmassa?
Ei nyt tule ketään yksittäistä mieleen, mutta ihailen ihmisiä, jotka ovat selvinneet vaikeista koettelemuksista, säilyttäen silti positiivisen asenteen. Ihmisiä, joilla on jokin tarina kerrottavanaan. He ovat esimerkkejä muille ihmisille, että kaikesta voi selvitä.
Julkisuuden henkilöistä niitä, jotka käyttävät vaikutusvaltaansa ihmis -tai eläinoikeuksien, tai rauhan edistämiseen.

5. Jos sinun pitäisi vaihtaa hiustyyliäsi, millainen olisi uusi hius lookisi :)?
Varmaan uskaltautuisin leikkaamaan sivukaljun jommalle kummalle puolelle :P Mutta pituudesta en kyllä itsessään ottaisi pois; haluan megapitkän ja paksun tukan.

6. Onko sinulla lemmikkieläimiä? Jos on, niin mitä?
No ei, kun mies on niin allerginen kaikelle. Jos ei olis, niin täällä juoksentelis jo varmaan kymmenen kissaa. Enkä ole niin viehtynyt liskoihin tms, että haluaisin sellaista.

7. Onko sinulla, jotain pakkomielteitä tiettyihin asioihin? (esim: tarkastat kymmenen kertaa, että ulko-ovi on kiinni ennen kuin lähdet kotoa)
Mulla oli lapsena kaikki maailman pakkomielteet viivojen päälle astumisesta hengityskertojen laskemiseen, mutta nyt ne on onneksi hieman vähentyneet. Mut tällaisia on vielä:
Jos olen yksin kotona, laitan aina oven yöksi turvalukkoon sekä kaappien ovet kiinni, ettei niistä tule mitään mörököllejä. Jos näen aterimia ristissä, erotan ne aina ettei tule riitoja :D Suoristan kaikki pöytäliinat, taulut ja huonekalut vierailla ollessanikin, koska häiritsee jos ne ovat vähänkin killissä. Ravistelen pyyhettä useita kertoja ennen käyttöä (jäänyt kotoota, kun siellä oli niin paljon hämähäkkejä ja ne tykkäsi pyyhkeistä). Luen myös ajatuksissani sellaisen suojaloitsun aina kun poikaystävä lähtee ovesta ulos, ettei hänelle tapahtuisi mitään pahaa. Elämäni on melko kummallista ainakin pääni sisällä...

8. Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
Voi eih. Toivottavasti mulla on silloin vaikka kesämökki ja oikeita töitä :D Puusepän ammatti sitten kyllä ainakin on. En tykkää suunnitella elämääni kovin pitkälle, pitää olla jotain seikkailun tuntua!

9. Kerro elämästäsi hetki, jota et koskaan unohda?
Tuli nyt mieleen sellainen, kun oltiin yhtenä jouluna poikaystävän isällä tuolla pohjoisessa. Yö oli tosi kirkas, ja hän vei meidät ulos katsomaan tähtitaivasta, joka on tuolla pohjoisemmassa hieman erilainen kun etelässä; taivas on aivan solkenaan niitä, erottuu kaikki tähtipölytkin linnunratamaisena nauhana<3 Sitten hän osoitteli meille, mistä löytyy mitäkin eri tähtikuvioita. Sillä hetkellä tunsin itseni hyvin pieneksi ja nöyräksi.

10. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Oikeastaan se oli yksi työharjoittelu-ohjaajani Susanna :D Hän suositteli blogin aloittamista ja piti silloin itsekin käsityöblogia. Halusin itsekin laittaa valmiita töitäni johonkin nettiin esille, kun niistä kerran rupesi tulemaan tarpeeksi kelvollisen näköisiä, ja siitä tämä sitten lähti. Laajensin tätä kyllä sitten myöhemmin hieman.

11. Kerro millaiset olisivat unelmiesi häät?
Noniih! :D Vihkiminen tapahtuisi jossakin linnassa, ja itse juhlat vaikka jossakin kartanossa, mielellään maatilalla. En missään nimessä haluaisi mennä naimisiin Helsingissä, vaikka olenkin täällä aina asunut. Suomessa kyllä silti.
Vihkipaikalta poistuttaisiin tietysti niillä hevosrattailla :D Koska meitä ei varmaan päästetä kirkkoon, jokin muunlainen (pakanallinen) vihkimisrituaali olisi minulle myös hyvin tärkeä.
Sitten tietysti se itse asia eli hääpuku! Keskiaikaistyyli on lähellä sydäntäni, ja on selvää että pukuni olisi linnanneitomainen. En tykkää käyttää kokovalkoista, mutta myöskään kokonaan mustaa en haluaisi. Ehkä kuitenkin yhdistäisin valkohopeiseen kankaaseen mustaa, tai jotain muuta väriä. Puvun tekisin ilman muuta itse, vaikka sen väitetäänkin tuovan huonoa onnea. En ole niin taikauskoinen.
Hiukseni olisivat pitkät ja hopeiset, taikka sitten punaiset. Sulhanen nyt saisi itse päättää mitä laittaa päälle, mutta voitais keksiä siihenkin jokin erikoisuus.
Häävalssiksi valitsisin todennäköisesti jonkin Adrian von Zieglerin kauniista sävelmistä. Myöskin metalli-tms. musiikkia kuultaisin illan aikana, kun ei oikein olla mitään perushumpan ystäviä.
Hääkakun koristeena olisi ehdottomasti Jack ja Sally, tms luurankopariskunta!
Ohjelmaksi ruuan ja juominkien lisäksi vaikka keskiaikaisten tanssien opetusta, laulamista ja muuta mukavaa. Ei liikaa ohjelmaa, ihmisillä pitää olla aikaa seurustella ja tutustua.


Jos joskus päädyn naimisiin, pyrin kyllä oikeastikin toteuttamaan noista kaiken minkä pystyn ja mihin mies suostuu:D Ehkä siitä linnasta ja kartanosta voidaan vähän joustaa...

 Sain myös vihdoinkin jokrupaidan <3 Kavensin sen miesten mallista ladyfitiksi, ja leikkasin pääntieltä pois resorin, joka ulottui korviin asti. Nyt on hyvä:D

3. Kysymykseni haastetuille:

1. Mille aikakaudelle palaisit, jos se olisi mahdollista?
2. Mitä kappaletta luukutat tällä hetkellä uudestaan ja uudestaan?
3. Ihastutko helposti, vai vaativatko tunteesi yleensä lähempää tutustumista tms?
4. Mikä on lempipaikkasi koko maailmassa?
5. Mikä on kauneinta mitä sinulle on sanottu?
6. Entä pahinta?
7. Onko jotakin kappaletta, jota et pysty kuuntelemaan itkemättä? Liittyykö siihen jokin erityinen muisto tms?
8. Saat kutsun isoihin naamiaisiin ja käytössäsi on rajattomasti rahaa. Millainen asustasi tulee?
9. Mikä juhlapyhistä on suosikkisi, ja miksi? (Siis joulu, vappu etc)
10. Jos saisit nyt 50 euroa, mihin käyttäisit sen?
11. Listaa 5 asiaa, jotka tekevät sinusta onnellisen juuri nyt!

4. Haastan:

Bling
Where the dead birds sing
Shining Land 
Arcane Inspiration
Enchanted Carnival
Feenikslinnun laulu
Moon Shaped Little Box
Part of Jenny's World
Extreme Fool
Gloomy Moon

13 kommenttia:

 1. Voi mitkä hiukset! Upeat! Ja mäkin voisin haluta tuollaisen Corpse Bride-kakun, mutta en kyllä raaskisi syödä, on sen verran nätti että koristeeksi tuommoinen olisi paras. xD

  Kiitos kaunis haasteesta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voikiitos ja ole hyvä :D
   Piti keksiä jotain uutta väriä ettei ihan hulluksi tule, kun oon niin kertakaikkisen kyllästynyt tähän rastahippeilyyn, haluaisin vaan pitkät suorat hiukset... vaan kun oma tukka on niin vahingoittunut kaikesta vuosien vaalentelusta, että sen kasvu tuntuu lähes tyrehtyneen x__x Hirveä valitus ja avautuminen xD

   Poista
 2. Ihana vihreän sävy hiuksissa! Mulla on nyt tullut joku ihmeellinen innostus vihreään väriin...
  Häätoiveet kuulostaa melko samoilta mun kanssa :D Ja ihana tuo huppu tossa hääpuvussa/takissa <3 Tommonen joku oiskin tosi kiva, nimittäin jos mä joskus päädyn naimisiin, niin ne tulee olemaan syyshäät. Saattaa olla jo vähän vilpoista, niin tommonen olisi just hyvä :)

  Kiitos haasteesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, ja ole hyvä ^^) Vihreä mullakin tänhetkinen rakkausväri kaikessa, oon pesukonevärjännyt hullunkiilto silmissä jo vaikka mitä vaatteita ja laukkuja vihreäksi nyt kesän aikana xD

   Syyshäät kuulostaa kivoilta!

   Poista
 3. Jee, kiitos ensimmäisestä haasteestani :)

  Tuo on niin tuttua, että ujon ja vähäpuheisen ihmisen kanssa on itsekin lähes mykkä ja sitten jos toinen on sosiaalinen ja puhelias, huomaa helposti hölöttävänsä itsekin paljon enemmän. En todellakaan osaa aloittaa keskusteluja vaan toisen on yleensä tehtävä se.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)
   Niinpä, harvoin sitä itse sattuu sille tuulelle, että juttua vaan lentää, niin auttaa kummasti jos joku muu keksii keskustelunavaukset :P Tai sitten sitä vaan pelkää itse olevansa jotenkin tylsä tms.

   Poista
 4. Hahaa, elämä sun pään sisällä vaikuttaa tosi mielenkiintoselta :D ei hitsi! Voi ei, ja mitkä hiukset <3 uhlalaa, vihreä tosiaan on maaginen väri, joka pukee sua älyttömän hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo xD Eipähän tuu tylsää, kun on ihan sekasin ainakin sisältäpäin. Kiitoksia :) Ite haluaisin vaan pitkät ja yksiväriset hiukset, buu...

   Poista
 5. Laitoin sulle vastaavasti tunnustuksen :) Se on siellä postauksen loppupuolella! http://extreme-fool.blogspot.fi/2012/09/haasteita.html

  VastaaPoista
 6. Mulla on sama juttu makean kanssa! En syö karkkia juuri ikinä mutta sipsejä voisin syödä vaikka joka päivä :D Yhyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niinpä :D Sydän -ja verisuonitaudit tervetuloa vaan.

   Poista