maanantai 11. joulukuuta 2017

11 : Kortteja

Lähetättekö te joulukortteja? Jos lähetätte, ostatteko ne kaupasta vai teettekö peräti itse?Olen tehnyt joulukortit itse siitä lähtien, kun sakset pysyivät hyppysissäni. Perinne on jäänyt elämään ja vaikka luukustani ei välttämättä kolise samaa määrää pahvia sisään kun mitä eteenpäin pistän, se ei haittaa ja ihmiset stressaavat siitä aivan turhaan :p Rakastan korttien paskartelua ja tykkään lähetellä ihmisille hyvää mieltä ♥

Joskus olen jaksanut maalata tai piirtää itse koko kortin, mutta yleensä käyn esimerkiksi Sinellin kautta haalimassa kunnon tarvikkeet. Kirppiksiltä tarttuilee myös korttiaineksia silloin tällöin mukaan.


 Muun muassa tällaisia tuli tänä vuonna. Söpöt ovet kiinnittivät huomioni Sinellissä.
Tuo "vain tontuille" -kyltti nyt on ihan pöljä, mutta oli silti pakko ripustaa pariin korttiin x)) Peuramuottikin löytyi kyseisestä puljusta ♥

Hahaha. Eräs ystävä vaati Fobo-korttia, ja sellaisen hän sitten myös saa x) Jäi uniikkikappaleeksi tällä kertaa, vaikka olisihan tällaiset pitänyt laittaa koko suvulle.

...Ja olihan se sitten tehtävä ylijäämistä itsellekin TONTTUOVI. Se koristaa nyt kirjoituspöytäni ja seinän väliä. Tämä on kyllä koko joulun huipentuma, voi jehna.


♦♦♦


Does anyone else craft the Yule cards? 

It has been a tradition for me ever since the scissors found my hands. I may not receive the same amount of cards than I send forward, but it doen't matter - I love to spread some good Yule spirit 

Some of my friends even wait for my cards; one year I almost passed the card sending but they demanded me to make some :'p
And yep one of them wanted the Fobo card and she will definitely get it! Rest of my cards this year were those cute doors.

 I also built that ridiculous elf door (it's some kind of weird trend in Finland this christmas) from the card leftovers x)

4 kommenttia:

 1. Korttien askartelu on ihanaa! Pitäisi pari vielä keretä tekemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tein itse jonkun ennätyksen tänä vuonna kun lähetin kortit jo viime viikolla :D

   Poista
 2. Kaikki ovat tyylikkäitä mutta peurakortti on kerrassaan ihastuttava ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Se on kyllä sen näköinen että voisi tuoksua vaikka pipareille! Hitto, täytyy hajustaa kortit ensi vuonna x)

   Poista