sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Evernight



Mitähän sitä tylsänä iltana tekisi? No, väännetään tuosta iltapuku. Perus ilta meikäläisen huushollissa. Kotityöt ja läksyt seisovat, kun ompelu on vain niin kivaa!

Iltapuku puuttuu valikoimistani, yllättäen, koska en ole hiljattain ansioitunut missään niin, että mitään linnanjuhlakutsua sopisi odotella :p Sitseille voisi toki laittaa iltapuvun, mutta ne eivät oikein kiinnosta minua niin, että tulisi käytyä, ja muutenkin pukukoodillisiin juhliin eksyy valitettavan harvoin.

Olkoot tämä sitten Suomi 100 -mekko :D




Alusta asti en tätä siis itse ommellut, vaan pohjalla tässä puvussa on second handina löytynyt vihreä puku, joka istui pienen muokkauksen jälkeen kuin hansikas, mutta kuitenkin kaipasi vielä sitä jotakin. 
Se jokin oli sitten tässä tapauksessa kangaslaatikon pohjalla lähes 7 vuotta pyörinyt tyllikoristekangas, jonka itse asiassa esittelinkin ihan ensimmäisissä postauksissani vuonna 2011 :D


En ole varma onko tässä jo hieman liikaa glitteriä minun makuuni, mutta kangas passasi ainakin tähän hätään ja sitä oli juuri sopivan verran laskostettavaksi ja pieneksi laahukseksi. 

Nimesin puvun Evernightiksi, koska se syntyi Summoningin soidessa ♥



Tämä tiara taasen on Etsysta, ja aivan todella lumoava ♥ Osaisipa itsekin tehdä tällaisia (yritin kyllä eräänä päivänä, mutta siitä tuli ihan käkkyrä). Onneksi jotkut muut osaavat.



♠♠♠

This is my halfly-self-made evening gown called Evernight! Summoning was playing from my computer while I got an inspiration for the green dress I found second hand. 

The glitter-twill fabric was laying in my fabric box for the last 7 years and finally I found some use for it.

Tiara I found from Etsy, and I love it sooo much! 

6 kommenttia:

  1. Tosi kaunis mekko, oot kyllä taitava! Nyt vaan keksimään sitten jotain kissanristiäisiä, joissa tuota voisi käyttää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ♥ Kyllä minä ainakin itsenäisyyspäivänä istun tämä mekko päällä katsomassa linnanjuhlia ja kilistelen skumppaa xD

      Poista
  2. Oi kun ihana! <3 Tosi hyvät värit ja blingi sopii tohon tosi kauniisti. Mä tahtoisin myös tehdä täyspitkän iltapuvun, kaappiin on eksynyt enemmän noita ballerina-mittaisia. Ehkä vielä joskus! Hauskaa että otit tällaisen joulukalenteri-projektin, ehkä multa jonakin vuonna vielä tulee halloweenkalenteri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreä on kyllä hyvä väri :p Kiitos! Pitkät puvut on jees, mutta kovin vähälle käytölle ne ehkä jäävät ainakin tässä huushollissa.. :D "Kuvausmekkoja".

      Tämä speed-bloggaus on yllättävän hauskaa, kun vauhtiin pääsee!

      Poista
  3. Ei oo liikaa glitteriä! Tää on aivan ihana <3 Kunpa nykyajan ihmiset jaksaiski aina pukeutua kauniisti mut ois se kyl kauheen epäkäytännöllistäkin.. ps tiara on kyl on point ;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo äläpä. Kulkisin mielelläni kadulla aina hienona ♥

      Poista