lauantai 14. lokakuuta 2023

14. Unelmieni naamiaisasuja

Sarjassamme "jos joskus jaksaisin ja olisin kunnolla varoissani", haluaisin osallistua johonkin todella eeppisiin juhliin tällaisissa asuissa!

Sieni
Siis tästä löytyy niin kertakaikkisen söpöjä ja hienoja toteutuksia ympäri nettiä, että sieluni sulaa! ♥ Tällaisten hattujen tekemiseen löytyy kyllä tutoriaaleja esimerkiksi Youtubesta, eli ei mikään mahdoton tehtävä. 



Myrskypilvi
Muistuttaa äskeistä asua koostumukseltaan. Äkkiseltään ajateltuna semisti vaikea toteuttaa niin, ettei lopputulos mene kyhätyn näköiseksi ja tunkkaiseksi, mutta tästäkin näkee todella hienoja toteutuksia!

"Rain", Alexandra Koukinovan nukketeos

Meduusa
No, myös tässä muodossa on samankaltainen toteutus kun edellisissä ideoissa, mutta ehkä astetta helpompi toteuttaa vaikka kanniskelemalla läpinäkyvää sateenvarjoa, josta roikkuu valoja ja pitsinaruja. 




"Ruttotohtori"
Tällainen maski maksaa aika paljon enkä osaa tehdä nahkatöitä itse, mutta jos tällaisen maskin saisin, tämän aiheen ympärille olisi kiva koota jokin eeppinen ja kekseliäs asu.



Narri/Harlekiini
No yllättäen. Mutta sillä lailla ihan kunnolla toteutettuna, kaikella mahdollisella krumeluurilla!


Herttakuningatar
Tämän asun kohdalla voisi myös luvan kanssa vetää aivan överiksi ♥ Blood and glitter, ja päät poikki!



Lucy Westenra
Bram Strokerin Dracula -leffan hahmo unenomaisen karmivassa vampyyrimuodossaan olisi mahtava kostyymi.



Mikä olisi sinun haavekostyymisi?

4 kommenttia:

  1. Tuo meduusa voisi olla todella upea ulkoilmassa kuvattuna! Ainakin ihan erilainen mitä yleensä näkee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. Sisällä (bileissä) pitäis myös ehkä olla suht hämärää tai joku uv-valaistus kuten noissa esimerkkikuvissa, muuten asu menee vähän hukkaan :D

      Poista
  2. Harlekiini ja meduusa. Harlekiinina voisi hakea huomiota ja kiusoitella ihmisiä. Meduusa olisi uteliaisuutta herättävä ja kietoisi lonkeroin ihmiset lähelleen. 🙂

    VastaaPoista