maanantai 9. lokakuuta 2023

9. Noita-akkailua ja asukokeiluja

Otan nykyisin suhteellisen harvoin mitään asukuvia, koska olen nykyisin aika laiska pitämään mitään kivaa - tähän asiaan kaavailen muutosta, koska kyllähän se ihan vain kotonakin piristää mieltä, kun käyttää jotain tyylikästä mutta mukavaa. Tämä onkin ollut tavoitteena, kuten myös se, että kaapissa olisi määrällisesti vähemmän mutta laadullisesti enemmän, ja asiat olisivat kivasti yhdisteltävissä.

Koska on lokakuu ja koska olen toki noita-akka henkeen ja vereen, koitin teemoittaa nämä asut mahdollisimman witchy gothic-henkeen. Tämä olikin erittäin hyvä kokeilu senkin takia, että kuvittelin onnistuvani tuurilla kasaamaan ehkä yhden asun, mutta löysinkin useamman kivan vaihtoehdon.

Tämä asu on ehkä vähän lapsenomainen värikkäiden sukkisten kanssa, mutta menköön nyt tänään, ettei kaikki ole ihan pelkästään mustaa :p 


Kivat kuvat tuli muuten, mutta pääni näköjään hukkuu taustaan, hups!


Mekko:Killstar
Sukkikset: ehkä Lindex
Kengät: en muista
Huopahattu: Itse tehty


Tästä whimsigoth-henkisestä asusta pidin ehkä eniten. Tähän tuli kivat hulmuavat kerrokset.


Neuletakki: kirppikseltä
Vyö: apua en muista
Musta minihame alla: itse tehty
Sukkikset: Snag Tights
Tähtikengät: Koi footwear



Tämä musta perus-maksimekko on jäänyt aivan liian vähälle käytölle. Tämähän nyt toimisi melkein joka vuodenajassa, kun vain asustaa tämän sään mukaiseksi esimerkiksi huiveilla, lämpimillä sukkiksilla ja neuleilla. Tässä on kivaa ajatonta Morticia-vibaa.


Mekko: Zalando
Huivi: kirppikseltä
Vyö: kirppikseltä

Samalla löysin näköjään varastostani kaksi vanhaa kirppikseltä peräisin olevaa noitahattua... jotka olivat sekä liian pieniä päähäni että lieristään rikki, eli tulipa samalla siivottua ne pois tilaa viemästä. Tässä kuitenkin viimeiset kuvat niistä asujen täydentäjänä :p



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti