torstai 26. lokakuuta 2023

26. Valokarnevaalit





Lintsin Valokarnevaalit koitti jälleen. Tunnelmansa puolesta tämä tapahtuma on ollut ikisuosikkini jo yli 10 vuotta. 

Vaikka valot ja esiintyjät olivat tänäkin vuonna viehättäviä ja käytiin kiertelemässä sekä juomassa tunnelmakaakaot, täytyy kyllä sanoa, että valokarnevaalien maagisimmat vuodet ovat omalta osaltani takanapäin.



Kaikki nämä Lintsin tapahtumat ovat ilmeisesti nykyisin maksullisia eli edes sisäänpääsy ei ole ilmainen. Valokarnevaaleille pääsi nyt "vaivaisella" 20e sisäänpääsymaksulla, mutta esimerkiksi Iik Weekeille, joille mun oli tarkoitus myös mennä, olisi pitänyt ostaa melkein 50e ranneke että pääsee edes sisään. Kenellä on varaa viedä esim. koko perhe lintsille, kun samaan hintaan saisi sen kuuluisan ulkomaanmatkan :D

Vein nyt itseni ja ukkoni kuitenkin 40 euron ökytreffeille vielä tänä vuonna. Voi olla, että tämä oli kuitenkin itselleni viimeinen kerta tätä hupia. Hinnat varmasti vielä nousevat tulevaisuudessa, eikä pelkän sisäänpääsyn muuttamiselle maksulliseksi omasta näkökulmastani ole tarpeeksi hyvää perustetta.

Onneksi syksy on muutenkin täynnä tapahtumia, ja ne tuntuvat vain lisääntyvän vuosi vuodelta. Löydän varmasti kaikkea mukavaa tämän tilalle!



Ps. En selkeästi ole kuten Erkki:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti