torstai 5. lokakuuta 2023

5. "Coven" brunch ♥

Tea and Vanity -blogin Maru innostui pari viikkoa sitten järjestämään meidän pienelle synkälle bloggaajaporukalle halloweenbrunssin luonaan! 

Juhlimassa olivat meikäläisen ja Marun lisäksi Dekadentti Irvikissa (Arsenikkia aamutuimaan), Eni (Keep Changing Colours) sekä TiiaVee (Sweet Pandemonium). Taisipa olla ensimmäinen kerta, kun kaikki meistä onnistuivat pääsemään fyysisesti samaan paikkaan.



Tarjolla oli jos jonkinmoista vegaanista herkkua: brunssin emäntä itse oli tehnyt seljankukka-siniherneenkukkamehua, josta tehtiin upea violetti skumppasekoitus, sekä leiponut herkullisia mausteisia kurpitsamuffineja. Irvikissa taas toi paikalle makoisan sitruunaisen "juusto"kakun. Lisäksi joimme tietysti Early Grave -teetä.



Päivä sisälsi teen, sympatian ja herkuttelun lisäksi hyviä keskusteluja sekä neuvojen kysymistä Tarot-pakkojen ja riimujen avustuksella. Mulla itselläni on molempien kanssa vähän vauhti hyytynyt viime vuosina, joten tämä tuokio tuli enemmän kuin tarpeeseen!

Tarot- ja riimuluentojen lisäksi rupesimme myös Enin ja Irvikissan aloitteesta pelaamaan Tarot-korteilla eräänlaista improvisoitua kaaospeliä. Ideana oli lyhyesti lyödä kortteja vuorotellen pöytään pienen korttiin liittyvän "tarinan" kera, ja omalla vuorollaan pyrkiä voittamaan oman kortin tarinalla muu pöytä. Peli osoittautui aika ratkiriemukkaaksi, vaikka voi äkkiseltään kuulostaa täysin hölmöjen hommalta... Mitä se ehkä olikin, mutta olipahan hauskaa!




Kiitos vielä Marulle brunssin järjestämisestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti