perjantai 6. lokakuuta 2023

6. Putiikkien halloweentarjontaa

Suomen halloween-aiheisen tavaran tarjontahan ei ole perinteisesti ollut kovin kummoista, kun vertaa vaikkapa Amerikan halloween-riehaan, joka alkaa jo joskus heinäkuussa. Toisaalta olen ihan iloinen, ettei täällä ole ihan vastaavaa krääsämayhemia, toisaalta taas joskus katson välillä kateellisena esim. joidenkin jenkkitubettajien sisustuslöytöjä.

Kävin silti huvikseni lähiliikkeissä kierroksella katsomassa, mikä on tilanne tänä vuonna. Edellisen vuoden rahatilanne oli niin sukka, että olen nyt oikein erikseen säästänyt tämän syksyn tapahtumia ja mahdollisia koristeita varten. Mitään kertakäyttöistä krääsää en halua, vaan sellaisia korsteita ja käyttöasioita, jotka kestävät mahdollisimman pitkään.

Keskityn tässä postauksessa vain käymieni fyysisten liikkeiden tarjontaan. Juhla-aiheisista nettikaupoistahan nyt varmasti löytyy vaikka mitä koristusta, mutta siitä tulisi vähän turhan pitkä postaus.

Flying Tiger

Täällä rupesi olemaan jo elokuun puolella halloweenroinaa. Muistan kun seisoin hyllyjen edessä ja ajattelin että JEE, ja samalla ohi kulkevat teinit jupisivat keskenään "lol miks tääl on jotai halloweenii!"




Tokmanni

Meidän Tokmannilla oli jo syyskuun alkupuolella halloweenia. Aika hyvä keraamisten kurpitsalyhtyjen valikoima oli tarjolla, mistä innostuin. Kotiutin parikin juttua, mutta löydöistä lisää erillisessä postauksessa.


Plantgen

Plantsussa on esimerkiksi hauskoja ulkotulikurpitsoja, pieniä syyskoristeita ja lukuisia kivan näköisiä polyresiini-koristekurpitsoja, jollaisia kotiutin itse jo viime vuonna.





Prisma

Prismoissa vähän ilmeisesti vaihtelee nämä valikoimat. Nämä kuvien tarvikkeet löysin Lahden Prismasta, mutta meidän paikallisessa oli vain rapujuhlatarvikkeita x) 




Rusta

Täällä oli lähinnä krääsäosaston juttuja, muovisia (valo)kurpitsoja ja lastenjuhlatyyppisiä tarvikkeita.


Mistä kaikkialta olet bongannut halloweenjuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti