keskiviikko 25. lokakuuta 2023

25. Löytöjä

Kuten kauppojen tarjonta- postauksessakin mainitsin, Suomen synkkien koristeiden tarjonta ei yleensä ole ollut mitään järin kummoista.

Kuitenkin muutama kiva, nykymakuni mukainen ylläri on tullut tämän vuoden reissuilla vastaan. Lisäksi nettikaupoista löytyi pari juttua mun vintage-koristeluihin, mutta ne voisin esitellä vasta juhlapostauksessa. 

Osa näistä löydöistä menee enemmän cottagecore- kuin synkiöosastolle, mutta on seassa onneksi edes pari gootikkaampaa juttua.

Nämä polyresiiniset kurpitsat tilasin Hyvän tuulen puodista. Näiden muoto oli jotenkin veikeä, ja nämä ovat mukavan kookkaita ja näyttäviä ♥ Nämä kestävät toivottavasti ja oletettavasti loppuelämäni.


Suuri "perinteinen" oranssi kurpitsa sekä pienempi, samettipäällysteinen kurpitsa (molemmat keraamisia) lähtivät Tokmannilta mukaani. Mustan värinen kurpitsa ko. puljusta kummittelee mielessä jo varmaan kolmatta vuotta, mutta se ei vieläkään lähtenyt matkaan. Mun pumpkin-arsenaali alkaa olla jo muutenkin olla sen verran laaja, että täytyy hiukan hillitä, vaikka tekisi mieli täyttää aivan kaikki nurkat kurpitsoilla..!



Syksyiset huopatabletit kotiutin myös koristeiden ja tarjoilujen alusiksi.

Yritän vältellä mukien ostoa, mutta kun tämä varsin vintage-kissan oloinen kissamuki ilmestyi Flying Tigeriin, se lähti saman tien mukaani, ja aion ehdottomasti käyttää sitä vintage-halloweenkoristeluissani! Tähän saa kivasti jotain karkkia, suolatikkuja tms.
Normielämän juomatouhuissa tuskin raaskin tätä käyttää, koska nämä mukit tuppaavat kestävän jatkuvaa käyttöä vähän heikosti, mutta säilytän tämän tarjoiluastiana.



Näin tuollaisia söpöjä halloweenaiheisia leikkaa ja liimaa -kuvia ystävälläni meidän askarteluillassa, ja mun oli saatava sellaiset myös. Nämä kaikki ovat peräisin Piia paper -nimisestä nettikaupasta. Näistä osan laitoinkin Secret Pumpkin -pakettiin lahjaksi, kun vastaanottajan toiveissa mainittin askartelu. Lisäksi bongasin samalla sieltä nuo erittäin gootahtavat kauhuaiheiset askartelukuvat sekä glitterkurpitsatarrat ♥


Lidlista löysin lopuksi eilen pastaa ja suklaakoristuksia. Pasta menee halloweenjuhlien salaattiin ja suklaat kakun päälle, jos jaksan leipoa sellaisen...


Löysittekö te mitään kotiuttamisen arvoista tänä vuonna?

2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Mulla kanssa on suunnitelmissa tsekata lähipäiviänä, olisiko joitain Halloweenin kurpitsoja poistomyynnissä. 😄

    VastaaPoista