tiistai 24. lokakuuta 2023

24. Secret Pumpkin



Perinteeksi muodostunut Secret Santa -tyyppinen halloweenlahjarinkimme jatkoi tänä vuonna samaa kaavaa kuin aiemminkin: kone arpoi kullekin osallistujalle lahjottavan, ja paketti koottiin vastaanottajan esittämän "toive"listan perusteella. Paketit lähetettiin mahdollisimman anonyymisti matkaan, ja lopuksi yhteistapaamisessa/puhelussa avaamme paketit ja arvuuttelemme, kuka oli kenenkin salainen kurpitsa.

Osallistujina olivat tuttuun tapaan allekirjoittaneen lisäksi Maru, Dekadentti Irvikissa, Eni ja TiiaVee.

Rakastan lahjojen keksimistä, joten tämä rinki tuo aina kivaa lisätwistiä omaan syksyyni! Toki myös oman paketin saaminen kutkuttelee, eihän sitä käy kieltäminen :)




Oman pakettini sain tällä kertaa Irvikissalta ja se oli oikein mieleinen! ♥ Lahja sisälsi kurpitsakynttilöitä, kaksi isoa pussia teetä sekä gootikkaita tarroja. Suurkiitos vielä hänelle!

Oman lahjapakettini lähetin (taas) Marulle. Lahjan sisällön voit varmasti tulevina päivinä kurkata hänen blogistaan ;)



Kaiversin myös juuri nuo kaksi kasvattamaani kurpitsaa lyhdyiksi, ja sisuksista riitti tavaraa juuri sen verran, että sain tehtyä kurpitsapiirasta. On tässä jotain aika maagista, kun on itse siemenestä asti nuo kasvattanut ja nyt saa nauttia työn tuloksista ♥ Jospa ensi vuonna saisi enemmän kuin kaksi kurpitsaa, niin voisi pitää Muumi-tyyliset kurpitsajuhlat :p

2 kommenttia:

  1. Kiva, että lahja ilahdutti! Musta tämä meidän halloweenperinne on ihan mahtava. 🧡😊

    VastaaPoista