tiistai 31. lokakuuta 2023

31. Juhlintaa

Loisteliaaksi lopuksi lyhyt kuvatiivistelmä pienistä juhlistamme ♥ 

Parhaat kekkerithän ovat niitä, joista unohtaa ottaa kuvia, eli tästä tulee vähän tynkä sen osalta. Mun ruokatarjoilu ei myöskään ollut tänä vuonna kovin mediaseksikästä, koska kerkisin tekemään lähinnä perusruokia ja muutenkin olin koko illan niin hajamielinen, että laitoin tarjolle ihan mitä sattuu ja vieraat muistuttielivat mua, mitä on ehkä mahdollisesti jäänyt pöydästä x)

Meille ei mukavasti mahdu kovin paljoa porukkaa, joten kutsuin vain lähimmät ystävät aveceineen. Tämä oli muutenkin itselleni kaikista vähiten stressaava vaihtoehto, koska karsastan isoja juhlia ja pienistäkin onnistun aina saamaan melkoisen stressin aikaiseksi :p

Oli kyllä onneksi onnistunut viikonloppu!

Koristeethan mulla oli kasassa jo melkein syyskuun puolessa välissä ja nämä ovat olleet paikallaan lähes koko lokakuun. Koristelut sisälsivät sekä vintage-henkisiä että perinteisiä koristeluja.Askartelin tuollaisen pom-pom-koristeen, koska jouduin ostamaan sitä taannoin esittelemääni paperista kissanpäätä varten melko ison arkin silkkipaperia näissä molemmissa väreissä.

Lepakkoviiri on Partykingilta, kuten myös kurpitsainen viiri ja nuo paperipylpyrät. Jälkmmäisistä tuli tosi vintage-vibat!

Tein hetken mielijohteesta myös kekripukin juhlailtana poltettavaksi, klapeista ja juutti/pellavanarusta! En ole ehkä ikinä askarrellut mitään näin vakuuttavaa x)) Jokunen vuosi sitten yritimme kaveriporukalla polttaa sellaista koriste-olkipukkia, mutta eihän se silloin syttynyt millään. 

Pukki paloi nuotiossa oikein kivasti. Samalla osa porukasta poltti itse kirjoitetun henkilökohtaisen kirjeen, joissa oli toiveita ja/tai karsittavia asioita omassa elämässä.Tein boolin, jossa oli skumppaa, Limoncelloa ja mustikkamehua. Lisäksi tarjolla oli mm. sienipiirakkaa, tuollaisia coctailtikkuja, salaattia ja ystävän leipoma puolukka-juustokakku, joista kukaan ei tietenkään ottanut kuvia ennen kuin se katosi...Päätin hyödyntää myös kaupasta löytämääni pumpkin spice-siirappipönikkää ja tarjoilla kahvidrinkkejä, alkoholilla ja ilman.
Kaikki saivat myös kaivertaa omat kurpitsansa mun myöhäisestä minisadostani, ja näistähän tuli oikein hellyyttäviä! Suurin näistä minikurpitsoista oli siis max. 15cm halkaisijaltaan.Tarot-tulkinnat kuuluvat tietty asiaan.
Aamulla pelattiin juuri hankkimaani Carcassonne: Sumujen Sankarit -lautapeliä. Tämä kyseinen haamuja, hautausmaita ja muita halloween-teemaan sopivia lisäelementtejä sisältävä versio on myös siitä hyvä, että tässä koko porukka ei kilpaile toisiaan vastaan, vaan pelaa ikään kuin pelilautaa vastaan yhtenä rintamana :D Onnistuttiin jopa päihittämään haamut kertaalleen, ja ainakin yksi vieraista kävi juhlien jälkeen ostamassa tämän pelin myös itselleen!


Tietää, että on elämässään tehnyt jotain oikein, kun yksi vieraista toteaa että "täytyy sanoa että en yleensä pidä ihmisistä, mutta tää porukka on kiva!" Mulle merkitsee ihan todella paljon se, että kaveripiirini on sekä itselleni että kaikille muillekin viihtyisä ♥
Tähän siis päätän halloweenkalenterini tältä erää! Suurkiitos kaikille, jotka jaksoitte lukea näitä postauksia ja varsinkin teille, jotka vielä kommentoitte, lämmitti mieltä täällä blogien autiomaan perukoilla :'p 

Lisäksi mulla jäi teemaan sopivia postausluonnoksia yli melkein toinen mokoma, että saattaapi olla, että tällainen kalenteri tulee myös ensi vuonna!

Mukavaa talven alkua, pitäkää itsestänne ja toisistanne huolta ♥

9 kommenttia:

 1. Ihanat juhlat ollut teillä! <3 <3 Ja miten mie en oo tiennyt tuosta Carcassonnesta, pakko ostaa! Carcassonnet on siitä hyviä, että niitä voi pelata muksun kanssa, mutta myös aikuisten kesken. :)

  Kiitos ihanasta kalenterista, tätä on ollut mielenkiintoista lukea, vaikka en oo ehtinyt kommentoida kovin usein!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit ♥ Juurikin yksi meidän vieraista osti tuon Carcassonnen koko perheelleen, ja lapsi ei kuulemma malta lopettaa tän pelaamista :D Vahva suositus!

   Poista
 2. Ihana kalenteri! <3 Ja ihanan tunnelmalliset juhlat teillä on ollut. Tuon Carcassone-version voisin itsekin hankkia, olen liikaa pelannut sitä perusversiota. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kuin myös! ♥ Koitetaan kumpikin tehdä tällaiset kalenterit taas ensi vuonna :D
   Mä oon myöskin pelannut vaan perusversiota Carcassonesta. Tässä Sumujen sankareissa kesti hetken hahmottaa säännöt, mutta kyllä ne sitten hetken aivoriiheilyn ja treenikierroksen tuloksena selkiytyi.

   Poista
 3. Ihana kalenteri! Toivottavasti tulee jatkossakin. :)
  Hienot juhlat on teillä olleet. Jouluksi on meillä hankittu lahjaksi joku peli, mitä useampi voi pelata. Viime jouluna tulikin vain palapelejä lahjaksi. :D Nyt täytyy toivoa , että tulis lautapeli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tätä oli kiva tehdä ja ehdottomasti tulee jatkossakin jossain muodossa!
   Mä oon innostunut lautapeleistä ja muistakin peleistä pitkästä aikaa vasta tän vuoden aikana. Niin kivaa ja ajatonta ajanvietettä!

   Poista
 4. Ihanan tunnelmalliset juhlat! Ja kuulostaa herkulliselta toi sun booliresepti, pitääpä itsekin kokeilla joissain juhlissa. 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tästä boolista tuli ainakin kivan väristä. Ja erään vieraan mielestä petollista, kun maistuu ihan tavalliselta mehulta, vaikka tässä on kokonaiset pullot skumppaa ja limoncelloa x)

   Poista
 5. Jälkikorjaus myös postaukseen, että pelin nimi on siis Sumujen Sankarit, ei saari, kuten alun perin menin kirjoittamaan.

  VastaaPoista