sunnuntai 8. lokakuuta 2023

8. Youtube-suosituksia

Tässä postauksessa muutama oma, tummasävytteinen suosikkikanavani tubemaailmasta.


Well, I Never

Yksi suosikkikanaviani. Tällä kanavalla tarinoidaan erilaisia mysteerejä ja rikoksia menneiltä ajoilta (itse tykkään enemmän kummitus/mysteeritarinoista kun murhajutuista, mutta täältä löytyy molempia, ja myös kevyempää historiajutustelua).
Ja siis: Kanavan isäntä, hänen aksenttinsa sekä tyylinsä! Skotit on mun heikko kohtani :'D ♥ Tiivistettynä: tässä kanavassa on tyyliä! Toimii myös podcastina ilman kuvaa, laitan näitä monesti esim. työpäivien taustalle.


Ask a Mortician

En ole varma, mikä mortician on suomeksi... kuolematyöntekijä? :D Mutta sellainen Caitlin on ammatiltaan ja tekee aiheesta hyvin kursailemattomiakin videoita (ja myy mm. "future corpse" -paitoja), sopivan makaaberilla huumorilla höystettynä. On hyvä kohdata se tosiasia, että me kaikki kuolemme ennemmin tai myöhemmin, ja tämä kanava on ainakin itselleni selkeyttänyt kaikkea, mikä hautausalaan liittyy ja mitä kuoleman jälkeen ylipäänsä tapahtuu. Siis noin niinkun fyysisesti.




It's a Charming Life

Huomattavasti kevyempää slow living-sisältöä! Tämä on kieltämättä vähän enemmän "live, laugh, love" -kanava, mutta höystetty sentään tummemmalla estetiikalla ja (dark) cottagecorella, joten kykenen hyvin tätä katsomaan siirapista huolimatta :D Mielestäni tämä Sleepy Hollow'n maalaiskylässä asuva ruotsalais-kalifornialainen pariskunta on niin hellyyttävä ja tyylikäs! Videot ovat kauniisti toteutettuja. Olen saanut täältä lisäksi runsaasti sisustus- ja naamiaisinspiraatiota.


It's Black Friday


No, tämän kanavan varmaan lähes jokainen synkiö tietää. Aika materiapainotteinen kanava, mutta muutakin onneksi löytyy, kuten matkailua, festariraportteja, haastatteluja ja diy-juttuja.


The Lair of Voltaire

Hauska goottisetä höpöttelee, kiertelee kaupungilla, musisoi, sisustaa ja askartelee.


Wicked Makers

Pariskunta suunnittelee ja toteuttaa mm.kauhuteemaisia sisustus -ja käyttöartikkeleita kivalla twistillä. 

 




The Jolly Reiver

Tähän törmäsin ihan vahingossa hetki sitten. Nuori mies kertoilee englantilaisia ja skottilaisia perinnetarinoita, tykkään tosi paljon tästä rauhallisesta kerrontatyylistä ja aiheiden monipuolisuudesta. Näitä tarinoita on myös hauska vertailla eri maiden (esim.Suomen) mytologiaan ja löytää yhtäläisyyksiä.



Onko sinulla suositella jotain vastaavia tubekanavia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti