lauantai 21. lokakuuta 2023

21. Variksenpelätin



Tähän postaukseen valikoitui hyvin spontaani, kekrimäinen asukokonaisuus, joka meni kyllä heittämällä meikäläisen omien suosikki-naamiaisasujen joukkoon!

Paperipussipään ja kummituksen lisäksi kolmas anonyymimpi kostyymi tälle vuodelle x) En tiedä, onko tämä jonkun mielestä yhtä karmiva kun vaikka paperipussipää, mutta mun mielestä tämä kokonaisuus on vaan tyylikäs.



Asu koostuu siis mekon ja huivin lisäksi juuttisäkistä ja hatusta. Laitoin vielä hattuun muutamat koristukset ja juuttinarua vyöksi. Puusauvan ostin joskus keskiaikamarkkinoilta ja se sopi mielestäni myös tähän kokonaisuuteen. 

Tekisi mieli mennä kylille pyörimään tämän kanssa. Ehkä löydän vielä jotkut kaupunki-kekrijuhlat, joihin tämän kanssa voisi vaeltaa.




Ukkokulta otti hienoja kuvia auringonlaskussa ♥ (oli varsin kiintoisaa kompuroida juuttipussi päässä ojan yli pellolle, kun näkyvyys pussin läpi on periaatteessa yllättävän hyvä, mutta illan hämärtyessä alkaa vähän olla vaikeuksia).



Tämä asu ei mielestäni ihan osunut vintage-kategoriaan, mutta creepyja vintage-variksenpelättimiä voit kauhistella vaikkapa tästä linkistä

2 kommenttia:

  1. Tässä on niin hieno idea ja toteutus! <3 Jostain syystä myös kuvittelen, että lähtisit tuolla pellolla pomppimaan niin kuin se variksenpelätin Liikkuvassa linnassa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :) Totta, just sillain vieteriukkomaisesti vois lähteä hyppelehtimään pitkin peltoja!

      Poista